Skvelá správa pre Juventus. V klube pokračuje Ronaldo aj tréner Sarri

Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. (Autor: TASR/AP)
SITA|22. júl 2020 o 10:57

Juventus rokuje aj s Dybalom.

BRATISLAVA. Juventus Turín môže čoskoro spečatiť deviaty majstrovský titul v Taliansku, ale už teraz sa jeho fanúšikovia môžu tešiť na predĺženie spolupráce s dvoma dôležitými mužmi tohto blížiaceho sa úspechu.

Športový riaditeľ Fabio Paratici oznámil, že tréner Maurizio Sarri a portugalský zakončovateľ Cristiano Ronaldo zostanú v tíme dosiaľ 35-násobného talianskeho šampióna aj v nastávajúcom ročníku 2020/2021.

"O pokračovaní Sarriho nie je pochýb a to isté platí aj pre Ronalda. Je stopercentne presvedčený, že chce u nás pokračovať," potvrdil Paratici pre TV Sky Sport.

Rovnako zdôraznil, že jednou z priorít Juventusu do blízkej budúcnosti je aj udržanie si argentínskeho útočníka Paula Dybalu.

"Sme v rokovaní s jeho zástupcami a je to na dobrej ceste. Zakrátko by sme mali nájsť spoločné riešenie o pokračovaní jeho kontraktu, ktorý vyprší v roku 2022," doplnil Paratici.

Juventus nedávno zdolal Lazio Rím (2:1) vďaka gólom Cristiana Ronalda. Portugalský kanonier sa dostal na métu 30 gólov a zároveň sa pridal k Cirovi Immobilemu na čele tabuľky strelcov Serie A.

Na 30 gólov potreboval 129 striel, z toho 73 ich smerovalo na bránku súpera. Futbalista s prezývkou CR7 sa zároveň stal prvým hráčom, ktorý strelil aspoň 50 gólov v anglickej Premier League, španielskej La Lige a talianskej Serie A.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Serie A»Skvelá správa pre Juventus. V klube pokračuje Ronaldo aj tréner Sarri