Robinho hrozí Pelému súdom

SITA|24. mar 2009 o 14:39

Brazílsky futbalový supertalent Robinho odmieta nechať bez povšimnutia nedávny výrok svojho krajana a bývalej hviezdy trávnikov Pelého, ktorý ho spolu s útočníkom Ronaldom obvinil z užívania drog.

MANCHESTER.

Útočník Manchestru City pohrozil v utorok podaním trestného oznámenia, každopádne však jeho zástupcovia budú od Pelého žiadať vysvetlenie a ospravedlnenie. "Požiadame o formálne vyjadrenie Pelého, aby vysvetlil, či nešlo o dezinterpretáciu zo strany médií. Ak sa nedočkáme odpovede, budeme postupovať súdnou cestou," informoval Robinho na svojej internetovej stránke.

Pelé vyslovil obvinenie vo výpovedi v prípade svojho syna Edinha, ktorý je zapletený do rozsiahlej drogovej aféry. "Je neférové hovoriť v globále o tom, že futbalisti berú drogy. Najmä preto, že sa to týka len jednotlivcov, ako sú napríklad Robinho a Ronaldo," citoval brazílska rozhlasová stanica Jovem Pan slová legendárneho futbalistu, podľa ktorého ku všetkému došlo na jednom súkromnom večierku v Sao Paule.

"Robinho je rozčarovaný a sklamaný z týchto slov Pelého, ktorý zrejme zabudol, že bol pre mnohých ľudí idolom. Zdá sa, že v súčasnosti mu ide najmä o to, aby sa postaral o senzácie pre médiá," uvádza sa ďalej na Robinhovej stránke.

Nachádzate sa tu:
Domov