Útočníkov Slovana trápia zranenia, klub napriek tomu ešte v lige nestratil ani bod

Róbert Vittek.
Róbert Vittek. (Autor: SITA)
Sportnet|30. júl 2017 o 11:04

Jakub Mareš do zápasu nezasiahol, Róbert Vittek musel byť nútene vystriedaný.

BRATISLAVA. Róberta Vitteka, slovenského futbalového útočníka Slovana Bratislava, neobchádzajú zdravotné problémy. V sobotňajšom dueli druhého kola Fortuna ligy proti Zlatým Moravciam musel striedať už v polovici prvého polčasu.

Najlepšieho kanoniera slovenskej reprezentácie zradil zadný stehenný sval, z ihriska zišiel v 22. minúte za stavu 1:0, nahradil ho František Kubík. Slovan napokon duel vyhral 2:1.

"Mrzí ma skoré vynútené striedanie Roba Vitteka. Cítil bolesť v zadnom stehennom svale a nechceli sme riskovať zhoršenie jeho zranenia," povedal na pozápasovej tlačovej konferencii tréner bratislavského mužstva Ivan Vukomanovič.

V drese Slovana nenastúpil ani český zakončovateľ Jakub Mareš, s tromi gólmi momentálne najlepší strelec súťaže. "To isté, čo Vittekovi, sa stalo v závere piatkového tréningu Kubovi Marešovi, ani v jeho prípade sme nepodstupovali zbytočné riziko," uviedol Vukomanovič.

Tridsaťročný Mareš po prestupe z Ružomberka do Slovana strelil už šesť gólov - tri do siete Pjuniku Jerevan v prvom predkole Európskej ligy a trikrát sa presadil aj minulú nedeľu v dueli úvodného kola Fortuna ligy v Prešove.

Slovan Bratislava je po neúplných dvoch kolách novej sezóny na čele najvyššej slovenskej súťaže o skóre pred Trnavou a Dunajskou Stredou. Najbližšie ho čaká v piatok 4. augusta zápas na ihrisku Senice.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Útočníkov Slovana trápia zranenia, klub napriek tomu ešte v lige nestratil ani bod