Róbert Mak oficiálne odišiel na hosťovanie do PAOK Solún

Róbert Mak.
Róbert Mak. (Autor: SME - Gabriel Kuchta)
SITA|11. júl 2017 o 15:53

Ročné hosťovanie 26-ročného Bratislavčana definitívne spečatili v utorok.

SOLÚN. Slovenský futbalový útočník Róbert Mak si po roku strávenom v ruskom Zenite Petrohrad bude opäť obliekať dres gréckeho klubu PAOK Solún.

Ročné hosťovanie 26-ročného Bratislavčana definitívne spečatili v utorok, informuje o tom aj oficiálny web gréckeho klubu.

Mak odohral v najvyššej ruskej súťaži 17 duelov s bilanciou 4+2, ale najmä v jarnej časti sezóny 2016/2017 mal ťažkosti presadiť sa do základnej zostavy, a preto zvolil odchod na hosťovanie do známeho prostredia.

Za PAOK hral Mak už v rokoch 2014-2016, v 80 súťažných dueloch zaznamenal 28 gólov. Informáciu o angažovaní účastníka ME 2016 už pred niekoľkými dňami potvrdil aj prezident PAOK Ľuboš Micheľ.

Podľa 49-ročného rodáka zo Stropkova bola dohoda o hosťovaní výhodná pre obidve strany.

"Som veľmi rád, že som späť v PAOK,“ uviedol pre vlastnú internetovú stránku Róbert Mak, ktorý je momentálne s gréckym tímom na sústredení v Holandsku a tento týždeň ho čakajú prípravné súboje proti Venlu a Ajaxu Amsterdam.

"Chcem pravidelne hrať, byť pripravený aj na zápasy slovenskej reprezentácie. Preto som chcel zmeniť klub. Ozval sa PAOK Solún ako aj iné kluby. Poznám a milujem tento klub ako aj jeho fanúšikov. Aj manželka Zuzka ma podporovala v tom, aby sme sa vrátili do Grécka. Som šťastný, že som v PAOK Solún, teším sa na skvelé duely v jeho drese."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Róbert Mak oficiálne odišiel na hosťovanie do PAOK Solún