Rekordný turnaj Oktagonu. Na tribúnach bude viac ako 59-tisíc fanúšikov

Turnaj Oktagonu.
Turnaj Oktagonu. (Autor: Oktagon MMA)
SvetMMA|9. okt 2024 o 15:55

Podujatie sa zapíše do dejín svetového MMA.

FRANKFURT. Najväčšia česko-slovenská organizácia zmiešaných bojových umení počas najbližšieho víkendu prepíše historické tabuľky európskeho MMA.

Pár dní pred vypuknutím športového a kultúrneho "sviatku" OKTAGON 62 vo Frankfurte, na ktorom nebude chýbať šampión Patrik Kincl či Slovák Pavol Langer, oznámila vlajková loď česko-slovenského športového marketingu pokorenie európskeho rekordu.

Na štadión Eintrachtu s názvom Deutsche Bank Park, kde sa koná turnaj čisto podľa pravidiel MMA, sa už v tomto momente dostaví cez 59-tisíc fanúšikov.

V júni ovládol Oktagon MMA Eden, ktorý je štadiónom pražskej Slavie. Na úspešný turnaj prišlo cez 28-tisíc ľudí. Počas víkendu organizácia reprezentujúca Slovensko a Česko vo svete predvedie svoju silu na najväčšom podujatí v histórii Európy, ktoré zastrešuje MMA.

Počas half-time šou vystúpi svetoznámy spevák John Newman, ktorý je známy skladbami ako Love me again či Blame. V hlavnom zápase bude bojovať “frankfurtský kráľ” Christian Eckerlin s obľúbeným “nesmrteľným Keltom” Christianom Jungwirthom.

Na unikátnej zápasovej štartovke sa objaví aj šampión strednej váhy Patrik Kincl, ktorého preverí domáci šampión, desať rokov neporazený nemecký bojovník Kerim Engizek.

Okrem titulového zápasu strednej váhy bude obhajovať opasok aj Katharina Dalisda, ktorú vyzve rozbehnutá Američanka Mallory Martin.

Do klietky na slávnom futbalovom štadióne nastúpia rovnako hviezdy projektu Tipsport GameChanger Daniel Torres či Magomed Machaev.

Oktagon MMA je dlhodobo vnímanou značkou kvality, prepracovaného marketingu a nezabudnuteľnej šou, ktorá je spojená so zápasmi. Toto renomé organizácia dosiahla prakticky už od vzniku v roku 2016.

V Česku viackrát vypredala ikonickú O2 Arénu, uskutočnila nezabudnuteľné turnaje na Štvanici, lámala rekordy na štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave a na zimných štadiónoch po celom Česko-Slovensku. Prvý turnaj v Nemecku uskutočnila organizácia 4.6.2022 rovnako vo Frankfurte, kde očarila Festhalle.

Oktagon MMA pôsobí v Nemecku viac ako dva roky. Uskutočnil tu šou Oktagon Výzva a tiež desať úspešných turnajov, počas ktorých vypredal Lanxess Arénu v Kolíne a naplnil aj haly v Mníchove, Oberhausene a Stuttgarte.

Teraz je pripravený na zlomenie európskeho rekordu organizácie KSW (turnaj KSW 39 - 57 776 divákov), ktorý sa zapíše do historických tabuliek na starom kontinente hrubým písmom. Priamy prenos z turnaja bude dostupný na platforme oktagon.tv.

Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Rekordný turnaj Oktagonu. Na tribúnach bude viac ako 59-tisíc fanúšikov