Paríž zarmútil muž, ktorý provokuje, že je najlepší v dejinách

Cristiano Ronaldo (v bielom).
Cristiano Ronaldo (v bielom). (Autor: TASR/AP)
Pavol Spál|7. mar 2018 o 06:03

Ak by Zinedine Zidane s Realom Madrid nevyradil v Lige majstrov Paríž Saint-Germain, možno by už dnes nebol trénerom španielskeho klubu.

BRATISLAVA. Keď vlani Cristiana Ronalda obvinili z krátenia daní, pred súdom sa bránil: „O financie sa mi starajú odborníci, ktorým platím veľa peňazí, aby svoju prácu robili dobre. Študoval som základnú školu iba šesť rokov, takže jediné, čo viem, je hrať futbal.“

Známy je aj príbeh, ako Ronaldo hodil stoličku po svojej učiteľke a už nikdy sa do školy nevrátil.

Pozrite si momentky zo zápasu PSG - Real Madrid: fotogaléria

7.3.2018

Vo svojej profesii je podľa vlastných slov vôbec najlepší v dejinách. „Nevidím nikoho, kto by bol lepší ako ja. Žiadny hráč nedosiahol to čo ja. Rešpektujem názor všetkých, ale nikdy som nevidel nikoho lepšieho. Platí to v dobrých momentoch aj v tých zlých,“ vyhlásil v rozhovore pre magazín France Football.

Ronaldo svojím gólom pomohol v utorok Realu Madrid k výhre 2:1 na pôde Paríž Saint-Germain v odvete osemfinále Ligy majstrov a tým aj k postupu do ďalšieho kola.

Svojimi vyhláseniami Portugalčan vyprovokoval mnohých kritikov vrátane legendárneho Diega Maradonu: „Ronaldo trepe nezmysly. Ak by som hral v súčasnosti, tak by som bol úspešnejší ako on.“

Naozaj?

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Paríž zarmútil muž, ktorý provokuje, že je najlepší v dejinách