Radivojevič je opäť kapitánom Spartaka Moskva

SITA|5. jan 2011 o 17:14

Slovenský hokejový útočník Branko Radivojevič sa stal opäť kapitánom ruského tímu Spartak Moskva v Kontinentálnej hokejovej lige.

MOSKVA. Slovenský hokejový útočník Branko Radivojevič sa stal opäť kapitánom ruského tímu Spartak Moskva v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL). Tridsaťročný krídelník je spolu s krajanom Štefanom Ružičkom najproduktívnejším hráčom moskovského klubu, obaja majú na svojom konte po 21 kanadských bodov.

"Kapitánom som sa stal už tretíkrát, takže si na to nemusím zvykať. Nie je dôležité, kto je kapitánom, ale aká je súdržnosť kolektívu," uviedol pre sportbox.ru Branko Radivojevič. Ten s "káčkom" na drese v utorok priviedol svoj tím k dôležitému domácemu triumfu nad silným mužstvom SKA Petrohrad (1:0).

Spartaku patrí v tabuľke Západnej konferencie KHL posledné postupové 8. miesto s dvojbodovým náskokom pred Torpedom Nižnij Novgorod.

"Víťazstvo nad SKA nám určite prinavráti sebavedomie pred záverečnou časťou základnej časti. Ligová súťaž je pre nás prioritou a som rád, že sa nám veľmi rýchlo podarilo hodiť za hlavu neúspech na Spenglerovom pohári. Verím, že ďalej budeme len napredovať," prezradil Branko Radivojevič po triumfe nad víťazom Spenglerovho pohára.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Radivojevič je opäť kapitánom Spartaka Moskva