PSG odmietlo obrovský balík od Barcelony. Za Neymara chce ešte viac

Neymar počas tréningu PSG.
Neymar počas tréningu PSG. (Autor: Francois Mori SITA/AP)
SITA|29. aug 2019 o 12:02

Rokovania budú pokračovať.

PARÍŽ. Prestupová sága brazílskeho futbalistu Neymara zatiaľ stále nepozná svoj koniec. Minimálne jeho návrat do FC Barcelona sa odkladá.

Neymarov súčasný klub Paríž Saint Germain odmietol ponuku na 150 miliónov eur plus príchod chorvátskeho stredopoliara Ivana Rakitiča na prestup a tiež francúzskeho útočníka Ousmane Dembélého na hosťovanie.

Informuje o tom RMS Sports, ale prestížny francúzsky denník L´Equipe tvrdí, že PSG ešte oficiálne neodpovedal na ponuku FCB. Podľa španielskeho denníka AS požadujú Parížania 170 miliónov eur a tiež Dembélého na hosťovanie, ale francúzsky útočník o tom nechce ani počuť.

Brazílsky útočník Neymar v novej sezóne Ligue 1 neodohral zatiaľ ani minútu. Oficiálne je za tým zranenie členka, ale neoficiálne sa čaká na ukončenie dohadov o jeho prestupe z Paríža do iného klubu.

Najviac sa hovorí o záujme FC Barcelona a Realu Madrid. Možnou príčinou chystaného odchodu kontroverzného Brazílčana z Paríža je aj jeho krajan Leonardo, ktorý sa v lete vrátil na pozíciu športového riaditeľa aktuálne najlepšieho francúzskeho futbalového klubu. Leonardo a Neymar dlhodobo nemajú dobré vzťahy.

Faktom je, že 27-ročný útočník nenaplnil ambície, ktoré sa do neho vkladali po príchode do francúzskej metropoly v roku 2017 za rekordných 222 miliónov eur.

Neymar síce strelil 51 gólov v 58 zápasoch a mužstvo priviedol k dvom francúzskym titulom, ale na medzinárodnej scéne sa mu nepodarilo splniť hlavný cieľ - triumf v Lige majstrov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Francúzsko»PSG odmietlo obrovský balík od Barcelony. Za Neymara chce ešte viac