Prestup Dudu do Interu je stále otvorený, tvrdia Taliani

Ondrej Duda.
Ondrej Duda. (Autor: SME archív Tomáš Benedikovič)
SITA|20. júl 2015 o 08:17

Inter ponúka za slovenského futbalistu 4 milióny eur, no Legia chce viac.

MILÁNO. Šanca, že slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda napokon prestúpi do talianskeho klubu Inter Miláno, je vraj stále reálna. Referuje o tom portál Calcio Mercato, ktorý píše, že zástupcovia milánskeho klubu stále veria v dohodu s aktuálnym zamestnávateľom 20-ročného sninského rodáka Legiou Varšava.

Začiatkom júla bol prestup niekdajšieho hráča MFK Košice takmer hotovou vecou, neskôr však transferové špekulácie utíchli a Slovák začal sezónu s poľským klubom.

Podľa uvedeného zdroja Inter naďalej ponúka za Dudu 4 milióny eur, funkcionári Legie pýtajú ešte o dva milióny viac.

Duda uplynulý štvrtok rozhodol o triumfe varšavského mužstva v prvom zápase 2. predkola Európskej ligy 2015/2016 proti rumunskému tímu FK Botošani (1:0).

Skutočnosť, že v aktuálnej sezóne už nastúpil v európskych pohároch, by nemala mať na prípadný transfer žiaden vplyv. V tejto sezóne nebude hrať prvýkrát v histórii talianskeho futbalu v pohárovej Európe ani jeden klub z Milána. Reálny je údajne aj scenár, že by Duda odohral predkolá EL vo Varšave a následne zamieril na San Siro.

To, že informácie Talianov nie sú ďaleko od pravdy, potvrdil aj sám hráč. "Je to stále v štádiu v riešenia, uvidíme, či sa to podarí. Nie je to v mojich rukách. Ide o záležitosť klubov a ja to neviem ovplyvniť," vyhlásil Duda pre sobotňajšie vydanie denníka Šport.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Prestup Dudu do Interu je stále otvorený, tvrdia Taliani