Šláger opäť narušili fanúšikovia, zablokovali autobus Liverpoolu

Nahnevaní fanúšikovia Manchestru United pred zápasom s Liverpoolom.
Nahnevaní fanúšikovia Manchestru United pred zápasom s Liverpoolom. (Autor: TASR/AP)
TASR|13. máj 2021 o 20:57

Protestujú proti majiteľom klubu.

MANCHESTER. Derby futbalistov Manchestru United s Liverpoolom opäť sprevádzali nepokoje. Pred štadiónom Old Trafford protestovali vo štvrtok fanúšikovia domáceho tímu a žiadali odchod amerických majiteľov klubu.

Problémy s príchodom autobusu na štadión mali mať hráči Liverpoolu, no podľa posledných informácií televízie BBC sú už v dejisku stretnutia.

Šláger 34. kola Premier League sa mal hrať už pred dvoma týždňami v nedeľu, no po protestoch ho museli presunúť na tento štvrtok.

Približne dve hodiny pred výkopom totiž vtrhli na štadión priaznivci United, ktorí sa rozhodli takýmto spôsobom vyjadriť protest proti rodine Glazerovcov.

Asi dve stovky z nich vnikli na trávnik, niektorí odpálili aj dymovnice. Duel sa tak nemohol začať, hráči oboch tímov boli aj niekoľko minút po plánovanom začiatku stále na hoteli, pretože sa k štadiónu nemohli dostať.

Tentokrát bola pred štadiónom v hojnom počte zastúpená polícia, no opäť prišli aj stovky priaznivcov United a zapaľovali svetlice a dymovnice. Dokonca mali zablokovať tímový autobus Liverpoolu pred hotelom.

Podľa posledných správ sú však už hráči oboch tímov na štadióne a prestížny zápas by sa mal odohrať. Výkop je naplánovaný na 21.15 h.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Šláger opäť narušili fanúšikovia, zablokovali autobus Liverpoolu