Prehra Dubnice v Male s domácou reprezentáciou Maldív

SITA|20. máj 2008 o 23:11

MALE 20. mája (SITA) - Futbalisti slovenského corgoňligového klubu ZTS Dubnica prehrali v utorok v prvom z dvoch prípravných stretnutí na Maldivách s domácou reprezentáciou 0:2 (0:0). Odvetný duel odohrajú ...

MALE 20. mája (SITA) - Futbalisti slovenského corgoňligového klubu ZTS Dubnica prehrali v utorok v prvom z dvoch prípravných stretnutí na Maldivách s domácou reprezentáciou 0:2 (0:0). Odvetný duel odohrajú Považania opäť v hlavnom meste Male v sobotu 24. mája. Pre národný výber Maldív, ktorý vedie slovenský kouč a bývalý lodivod Dubničanov Jozef Jankech, sú zápasy so slovenským klubovým mužstvom generálkou na Stredoázijský pohár.

"Teplomer ukazoval asi 30 stupňov Celzia, bola veľká vlhkosť vzduchu. Po bezgólovom prvom polčase sme v druhom dejstve dvakrát inkasovali. V zápase sme mali šesť stopercentných šancí, trikrát sme nastrelili žrď. Dva razy namieril do konštrukcie bránky Marek Kuzma, raz Lukáš Zápotoka. Zaujímavé je, že na začiatku sledovalo náš súboj približne 300 divákov a v priebehu zápasu prišlo na štadión v Male ďalších asi 4000 ľudí. Určite to bola zaujímavá konfrontácia, rukopis trénera Jozefa Jankecha sa výrazne prejavuje," informoval v utorok večer agentúru SITA priamo z Maldív, súostrovia v Indickom oceáne, riaditeľ a manažér ZTS Dubnica Peter Gergely.

Výsledok - utorok:

Maldivy - ZTS Dubnica 2:0 (0:0) - hralo sa v Male

4000 divákov

Nachádzate sa tu:
Domov