Prečo Slovan neuspel proti Dinamu? Chýbala obrana, líder, ale aj brankár

(Autor: TASR)
Tomáš Prokop, SITA|25. feb 2013 o 21:09

Hokejisti Slovana Bratislava prehrali s Dinamom Moskva všetkých šesť zápasov v sezóne.

Obrana

Defenzíva Slovana bola až na časť druhého zápasu a prvú tretinu tretieho slabá.

Obrancovia možno len s výnimkou Jonathana Sigaleta robili príliš veľa chýb, ktoré skúsený súper bez problémov trestal. O slabej obrane svedčí aj to, že žiaden hráč sa nedostal v hodnotení plus/mínus do plusových čísiel. Najhoršie na tom bol s piatimi mínuskami Juraj Mikúš.

Brankár

Jaroslav Janus bol istotou v základnej časti, ale play off mu nevyšlo. Svetlejšie chvíle mal Branislav Konrád, ale aj ten v treťom stretnutí pustil lacné góly.

V poslednom dueli začal Janus výborne, ale po skvelých zákrokoch prišiel už v prvej tretine slabší moment, po ktorom ho prekonal Čech Petružálek.

Líder

Zranenie Šatana a odchod Višňovského sa prejavili v najnevhodnejšej chvíli.

Vedenie Slovana dúfalo, že strelecky sa chytí posledná posila Marek Svatoš. Šikovný krídelník však ostal iba tieňom hráča, ktorý strieľal góly v NHL. V sérii s Dinamom odohral nakoniec len dva zápasy.

Góly

So siedmimi gólmi v štyroch zápasoch sa séria vyhráva ťažko. Okrem Mária Bližňáka, ktorý skóroval dvakrát, sa nikto výraznejšie nepresadil.

Zlé vstupy

Sily zverencom Rostislava Čadu brali aj zlé vstupy do zápasov. S výnimkou tretieho duelu strelil ruský klub vždy prvý gól.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Prečo Slovan neuspel proti Dinamu? Chýbala obrana, líder, ale aj brankár