Pokovič je spokojný s hrou Dinama Minsk v príprave

Z hokejovej KHL HC Slovan Bratislava - Dinamo Minsk 26. februára 2014 v Bratislave. Na snímke vľavo tréner Dinama Ľubomír Pokovič a vpravo Tomáš Surový.
Z hokejovej KHL HC Slovan Bratislava - Dinamo Minsk 26. februára 2014 v Bratislave. Na snímke vľavo tréner Dinama Ľubomír Pokovič a vpravo Tomáš Surový. (Autor: TASR)
SITA|6. aug 2014 o 15:20

Poslednou zápasovou previerkou bieloruského mužstva pred návratom domov bude štvrtkový duel proti Olomoucu.

TŘINEC. Bieloruskému účastníkovi Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Dinamu Minsk sa počas predsezónneho tréningového kempu v Česku darí, v oboch prípravných dueloch zvíťazil.

Najprv zdolal bratislavský Slovan hladko 6:0 a v utorok si poradil s českým extraligovým Třincom 3:2 po samostatných nájazdoch.

Tréner Ľubomír Pokovič bol po utorkovom triumfe spokojný. "Spočiatku sme sa akoby nevedeli dostať do zápasu. Viditeľne nám chýbal pohyb. Potom sme mali dobré momenty, vytvorili si mnoho šancí a dali dva góly. Trochu nás pribrzdili vylúčenia, no stále sme hrali dobre, aj keď nám súper dal dva góly z protiútokov. Stále sme mali mnoho dobrých okamihov a som rád, že sme dosiahli víťazstvo," povedal Pokovič.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Pokovič je spokojný s hrou Dinama Minsk v príprave