Podujatie Miláno - San Remo bude bez Ballana a Cancellaru

SITA|18. mar 2009 o 21:54

Úradujúci majster sveta v cestnej cyklistike Alessandro Ballan v stredu odvolal svoju účasť na víkendových pretekoch Miláno - San Remo. Informoval o tom jeho tím Lampre, ...

MILÁNO. Úradujúci majster sveta v cestnej cyklistike Alessandro Ballan v stredu odvolal svoju účasť na víkendových pretekoch Miláno - San Remo. Informoval o tom jeho tím Lampre, príčinou má byť infekcia. Podujatie sa bude musieť zaobísť aj bez úradujúceho šampióna a víťaza pekinskej olympijskej časovky Fabiana Cancellaru.

"Som veľmi sklamaný z toho, že sa nebudem môcť zúčastniť na tomto podujatí. Necítim sa veľmi dobre, musím však byť trpezlivý a pracovať na rekonvalescencii. Momentálne nemôžem určiť žiadny presný termín môjho návratu," povedal 29-ročný Ballan. O dva roky mladší Švajčiar, jazdec tímu Saxo Bank, sa zotavuje zo zranenia ramena, ktoré utrpel začiatkom marca. "Nepodarilo sa mi vystrábiť sa zo zranenia a preto, i z rodinných dôvodov, by som nemohol podať svoj najlepší výkon," nechal sa počuť Cancellara.

Na prestížnych pretekoch sa nezúčastní ani dvojnásobný šampión podujatia Oscar Freire z Rabobanku, ktorý sa zotavuje z pádu na februárovej Tour of California.

Nachádzate sa tu:
Domov»Cyklistika»Podujatie Miláno - San Remo bude bez Ballana a Cancellaru