Koleno mi popraskalo, akoby som roztrhol tričko, hovorí Pirát o nešťastnom zranení

Samuel Krištofič po zranení kolena.
Samuel Krištofič po zranení kolena. (Zdroj: Instagram/ pirat_kristofic)
Dávid Lukáč|5. mar 2021 o 00:50

Samuel Krištofič musel pre tréningové zranenie odstúpiť z turnaja Oktagon 22.

TRNAVA. Včera sme informovali o tom, že jeden z hlavných aktérov turnaja Oktagon 22 je zranený. Samuel "Pirát" Krištofič si poranil koleno a súboj s Francúzom Lohorém sa odkladá na neskorší termín.

Populárny Pirát na sociálnych sieťach popísal svoje zranenie, ktoré si pravdepodobne vyžiada dlhšiu rekonvalescenciu.

„Čím ďalej, tým viac a lepšie sa snažím porozumieť ceste bojovníka. Myslím, že najdôležitejšie je prijať veci s láskou a pokojom.

Dnes ráno som sa postavil na váhu, ukazovalo mi niečo pod 87 kg. Krásne pocity, keď som si spomenul, že 2 týždne pred zápasom s Robom (Pukačom, pozn. red.) som ešte vážil cez 90 kg. Forma asi najlepšia v kariére. Vytrvalostne a tvrdosťou som na úrovni Avengera a predsa.

O pár hodín, po uvedomení si všetkých týchto faktov, som ležal na žinenke v bolestiach a slzách. Bolestiach preto, lebo mi koleno popraskalo, akoby som roztrhol tričko, a v slzách preto, že každodenná drina, krv, pot, modriny a obetovanie financií, vyjdú navnivoč,“ zveruje sa Krištofič.

V príspevku ďalej hovorí, že mal najprv pocit povinnosti sa všetkým za to ospravedlniť. Nakoniec však dodáva, že nevidí dôvod sa ospravedlňovať.

„Milujem to a snažím sa zo seba dostať maximum každý deň, aby som bol zajtra lepší ako dnes. Aby som mohol sám sebe a vám všetkým predviesť to najlepšie, čo je vo mne ukryté. Preto prijímam toto nešťastie s láskou, pokojom a som vyrovnaný,“ uvádza slovenský bojovník.

Krížne väzy v kolene sú podľa Piráta poškodené, no znamená to pre neho len jedno. „Padáme, aby sme vstali a stali sa silnejšími.“



Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Koleno mi popraskalo, akoby som roztrhol tričko, hovorí Pirát o nešťastnom zranení