Peseiro nespokojný s remízou 0:0 v Ibrox Parku

SITA|14. feb 2008 o 13:22

GLASGOW 14. februára (SITA) - Kormidelník gréckeho futbalového veľkoklubu Panathinaikos Atény José Peseiro nebol vôbec spokojný s bezgólovou remízou svojich zverencov v stredajšom prvom stretnutí šestnásťfinále ...

GLASGOW 14. februára (SITA) - Kormidelník gréckeho futbalového veľkoklubu Panathinaikos Atény José Peseiro nebol vôbec spokojný s bezgólovou remízou svojich zverencov v stredajšom prvom stretnutí šestnásťfinále Pohára UEFA 2007/08 na trávniku Glasgowa Rangers. Väčšina trénerov by bola veľmi spokojná, keby ich mužstvo odišlo z Ibrox Parku s čistým štítom, no 47-ročný Portugalčan na lavičke "Trifilli" (v preklade trojlístky, pozn.) bol sklamaný z toho, že pred odvetou sa hráčom "Pana" nepodarilo streliť na trávniku súpera ani jeden gól. "Remíza 0:0 je veľmi nebezpečná. Oveľa radšej by som privítal deľbu bodov po výsledkoch 1:1 alebo 2:2, či dokonca tesnú prehru 1:2," nechal sa počuť Peseiro, ktorý v odvete na budúci týždeň pod Akropolou očakáva veľmi náročný duel pre obe strany.

V stredu večer mali v Ibrox Parku viac gólových šancí domáci "jazdci", väčšinu z nich "spálil" španielsky útočník Nacho Novo. "Všetky naše príležitosti mal na kopačke práve on, no dnes mu to jednoducho nešlo podľa predstáv. V tejto sezóne už strelil zopár dôležitých gólov, v stredu to však nebol jeho večer," uviedol kouč Rangers Walter Smith.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»Peseiro nespokojný s remízou 0:0 v Ibrox Parku