Verím, že nájdem správny recept, ako vyhrať zápas, hovorí Roman Paulus

(Zdroj: Oktagon MMA)
Vladimír Bilohuščin|29. apr 2021 o 19:05 (aktualizované 29. apr 2021 o 19:05)

Štvrtý profesionálny zápas MMA má pred sebou víťaz 5. série reality šou Oktagon Výzva.

BRNO. Už v sobotu je na programe ďalšie podujatie organizácie Oktagon MMA, ktorá aj tentokrát zavíta do Brna. Na úvod nás pritom čaká skutočný ťahák, keď si svoje sily zmerajú známe domáce mená Michal Konrád a Roman Paulus, pre ktorého to bude zrejme najťažší súboj v kariére.

„Súper má viac skúseností v profi MMA ako ja, ale nejako to neriešim. Ja sa hlavne sústreďujem na svoj výkon,“ prezradil odchovanec SFG Trnava, ktorý sa na súboj tvrdo pripravoval a nepodcenil žiaden aspekt boja.

Aj tentokrát pritom promotéri priniesli novinku, keď sa rozhodli ponúknuť úvodný súboj všetkým fanúšikom prostredníctvom prenosu na sociálnych sieťach.

„To, že budem mať prvý zápas na karte, som nečakal. Ani som nevedel, že to bude voľne dostupné na YouTube a Facebooku. Nejako sa k tomu vôbec nestaviam, že sa na to bude pozerať viac ľudí,“ pokračuje Paulus, ktorý sa sústredí iba na svoj výkon.

Michal Konrád je na druhej strane už ostrieľaný bojovník, ktorý ma ná konte 12 profesionálnych súbojov. Český reprezentant by mal mať pritom výhodu v boji na zemi, keďže očakáva, že skúsenosti a silová zložka by mala zohrať významnú rolu.

Paulus si ale nič iné ako výhru nepripúšťa a verí vo víťazný koniec. „Veľa sme drilovali veci, ktoré by mali na súpera platiť. Verím, že nájdem správny recept, ako vyhrať zápas.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Verím, že nájdem správny recept, ako vyhrať zápas, hovorí Roman Paulus