Paul Scholes možno ukončí kariéru

SITA|15. máj 2011 o 16:22

Priaznivci a predstavitelia čerstvého majstra anglickej futbalovej Premier League 2010/2011 Manchesteru United dúfajú, že Paul Scholes neukončí aktívnu kariéru už po tejto sezóne.

LONDÝN.

Tridsaťšesťročný Scholes prišiel na ihrisko v sobotňajšom dueli na pôde Blackburnu Rovers v pozícií striedajúceho hráča a pomohol svojmu tímu k remíze 1:1, ktorá "červeným diablom" v predstihu zabezpečila istotu domáceho ligového titulu.

"Nevieme, čo Paul hodlá urobiť. Možno sa rozhodne, že po tejto sezóne končí, ale my sme pripravení ponúknuť mu zmluvu na ďalší súťažný ročník," vyjadril sa šéf exekutívy Manchestru United David Gill pre rádio BBC 5.

Po tejto sezóne sa s aktívnou činnosťou rozlúči brankár Edwin van der Sar a na Old Trafforde zaňho zháňajú náhradu. V zákulisí padali mená Manuel Neuer, David De Gea a Maarten Stekelenburg.

Gill nekomentoval, koho napokon zvolia za nástupcu 40-ročného Holanďana: "Edwin má za sebou fantastickú kariéru a v ostatných rokoch predvádza brilantné výkony. Vieme, koho vyberieme ako náhradu, a sme na dobrej ceste. Už sme sa rozhodli a vyzerá to tak, že uzavrieme dohodu. Vyskytlo sa mnoho špekulácií, ale tie nás nezaujímajú." vyhlásil Gill na margo brankára.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Paul Scholes možno ukončí kariéru