Panathinaikos Atény sa zaujíma o Jána Ďuricu

SITA|2. dec 2008 o 15:04

O služby slovenského futbalového reprezentanta Jána Ďuricu pôsobiaceho v ruskom Saturne Moskovská oblasť prejavil záujem grécky veľkoklub Panathinaikos Atény.

ATÉNY. Čoskoro 27-ročný ľavonohý obranca (nar. 10. decembra 2008), ktorý si momentálne užíva dovolenku po náročnej sezóne v ruskej najvyššej súťaži (hrá sa systémom jar - jeseň), o interese aktuálne 4. tímu gréckej ligy vie. "Môj agent mi už niečo spomínal. Neprikladám však tomu až takú vážnosť, pretože počas dlhého prestupového obdobia sa určite ešte vyskytnú aj iné ponuky. So Saturnom mám ešte tri roky platnú zmluvu, ale samozrejme, že každý záujem o moje služby ma teší," povedal v rozhovore pre agentúru SITA rodák z Dunajskej Stredy. Bývalý hráč DAC-u a Artmedie Petržalka odišiel do Saturnu začiatkom roka 2006 a po troch ročníkoch by už aj privítal zmenu. "Môj aktuálny klub nepatrí medzi najlepšie, no ani najslabšie tímy v Rusku. Osobne by som chcel ísť ešte vyššie a zahrať si napríklad Ligu majstrov. Na druhej strane, v Rusku som si už zvykol, ovládam jazyk a mám tu veľa kamarátov, takže by som asi chcel zostať v tejto súťaži," skonštatoval Ján Ďurica a ďalej pokračoval: "Všetko sú to viac-menej len také šumy. Ja osobne aj tak nemám úplne presné informácie, tými disponuje len môj agent. On mi len priebežne hovorí nejaké veci, aby som bol v obraze. Som rád, že teraz už mám v zmluve výstupnú klauzulu. Teraz už môžem odísť aj pred vypršaním kontraktu, ak sa oba kluby dohodnú."

Panathinaikos Atény sa prednedávnom zaujímal aj o dvojicu srbských mladíkov pôsobiacich v slovenskom corgoňligovom klube MFK Košice - Nemanju Matiča a Marka Milinkoviča.

Nachádzate sa tu:
Domov