Lístky sa minuli za pár hodín. Mladíci dostanú prednosť aj v televízii

Slovenská osemnástka odohrala skvelý domáci šampionát.
Slovenská osemnástka odohrala skvelý domáci šampionát. (Autor: TASR)
Sportnet|19. apr 2017 o 13:14

Štvrťfinálový zápas slovenskej osemnástky proti Rusku bude mať v RTVS prednosť pred ligovým finále medzi Nitrou a Banskou Bystricou.

POPRAD. Slovenských hokejistov bude vo štvrťfinále majstrovstiev sveta hráčov do 18 rokov proti Rusku opäť podporovať vypredaný štadión.

Iba v utorok neskoro večer potvrdil direktoriát turnaja, že Slováci budú hrať proti Rusom vo štvrtok o 17.30. Ráno už boli všetky vstupenky vypredané.

Pred desiatou hodinou chodili na štadión v Poprade fanúšikovia a zisťovali, či sa lístky nedajú kúpiť v pokladniach. Cez internetového predajcu sa už totiž zohnať nedali.

Organizačný výbor šampionátu potvrdil, že zápas je vypredaný. Fanúšikovia ešte majú šancu dostať sa k lístkom, ktoré nevyužijú hostia a partneri šampionátu. Podľa odhadov by mohlo ísť o približne sto vstupeniek.

Ak sa uvoľnia, budú k dispozícii v pokladniach popradského štadióna dve hodiny pred začiatkom zápasu Slovensko - Rusko.

"Som rád, že ľudí hokej baví. Pre nás to znamená veľkú podporu," reagoval tréner slovenskej osemnástky Norbert Javorčík.

Mladíci dostali prednosť pred ligou

Štvrťfinálový zápas Slovenska proti Rusku dostane napokon prednosť aj vo vysielaní RTVS. Pôvodne mala totiž verejnoprávna televízia prednostne vysielať štvrtý zápas finálovej série Tipsport ligy medzi Nitrou a Banskou Bystricou.

Osemnástka mala dostať priestor v prestávkach ligového finále. Napokon to bude presne naopak - prednosť dostanú mladíci.

"Po dohode s riadiacim orgánom našej najvyššej hokejovej súťaže spoločnosťou Pro-Hokej sa RTVS rozhodla vo vysielaní Dvojky uprednostniť štvrťfinálový zápas našej reprezentácie do 18 rokov proti Rusku," uvádza sa v stanovisku RTVS.

V prestávkach štvrťfinále mladíkov sa bude vysielať zápas medzi Nitrou a Banskou Bystricou. "Ak vo finále padne gól, vstúpime do duelu, aby sme divákom mohli sprostredkovať gólovú situáciu," uvádza RTVS.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Lístky sa minuli za pár hodín. Mladíci dostanú prednosť aj v televízii