MS v hokeji do 20 rokov 2022: Slovensko na úvod podľahlo Česku

Matej Kašlík (číslo 11) sa teší z gólu v zápase proti Česku.
Matej Kašlík (číslo 11) sa teší z gólu v zápase proti Česku. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|9. aug 2022 o 14:00

Sledovali ste online prenos z MS v hokeji U20 2022: Slovensko - Česko.

EDMONTON. Slovensko a Česko dnes hrali na MS v hokeji do 20 rokov 2022 svoj prvý zápas. Turnaj sa mal pôvodne konať na prelome rokov, ale pre pandémiu koronavírusu, ktorá sa rozšírila, ho organizátori zrušili.

Oproti prvému šampionátu chýbali v slovenskom tíme hviezdne mená ako Juraj Slafkovský, FIlip Mešár, Šimon Nemec, ktorí boli draftovaní v 1. kole NHL.

Napriek tomu odohrali Slováci s favoritom dramatické stretnutie. To rozhodla situácia z 59. minúty, keď Gabriel Szturc  po individuálnej akcii strelil gól na 5:4.

Hokej ste sledovali naživo ako online prenos.

ONLINE: Slovensko - Česko dnes na MS v hokeji do 20 rokov 2022 (live, hokej, dnes, utorok, výsledky)

Majstrovstvá sveta do 20 rokov Skupina A 2021/2022
09.08.2022 o 20:08
Česko
5:4
(0:2, 3:0, 2:2)
60' minúta
Ukončený
Slovensko
Prehľad
Góly a asistencie: 23. Ryšavý (Jiříček, Menšík), 34. Gut (Kulich, Myšák), 38. Šapovaliv (Urban, Měchura), 48. Myšák (Gut), 59. Szturc – 4. Petrovský, 6. Kašlík (Myklucha, Petrovický), 54. Petrovický (Dvorský), 57. Kašlík (Petrovský).
Prenos
Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer alebo dobrú noc.
Slovensko prehráva prvý zápas na letných MS do 20 rokov. Viedli sme 2:0, no Česko skóre otočilo na 2:4. Napriek tomu sa mladíci spod Tatier nevzdali, dvomi gólmi v presilovkách vyrovnali, lenže počas úplného záveru rozhodol Gabriel Szturc. Ďalšie stretnutie odohráme v noci zo štvrtka na piatok, presne o polnoci, proti favoritovi – domácej Kanade.
Koniec zápasu.
59:59
Hneď po buly v našom pásme odišiel Šimon Latkóczy na striedačku a my sme zahrozili, lenže dve nahodenia zakončené neboli.
59:45
Vylúčenie v tíme Slovensko:
Samuel Honzek – 2 min., zdržiavanie hry / zašľapovanie puku.
59:45
Tak nakoniec si to odsedí Honzek.
59:45
importantJakub Demek je vylúčený a naše šance na vyrovnanie rapídne padajú.
59:45
importantNakoniec je to ešte horšie. Rozhodcovia evidentne dali Slovákom prvé varovanie už skôr a keďže Demek "pokazil" vhadzovanie znova, tak je z toho dvojminútový trest pre slovenskú stranu. Každopádne, arbitri to išli preveriť cez video. Stále to nemáme potvrdené.
59:45
Demek puk z buly vybojoval a Matej Kašlík sa ocitol sám pred Bednářom, na ktorého zakončil backhandom. Vzrušenie zbytočné, náš center dostal prvé upozornenie a buly sa bude opakovať.
Strely: 47 – 28
59:45
Zakázané uvoľnenie Česka.
59:37
Oddychový čas Slovenska.
59:37
Zakázané uvoľnenie Česka.
59:19
importantŠimon Latkóczy smeruje na striedačku, budeme hrať so šiestimi korčuliarmi!
59:06
Slováci sa dostali do útočného pásma iba na chvíľu. Prišlo vyhodenie a Jiří Kulich takmer ušiel sám na bránku, v poslednej chvíli sme ho zastavili.
58:10
58:10
goalČesko dalo gól!
No a tá spomínaná chyba prišla na našej strane. GABRIEL SZTURC na pravom krídle veľmi dlho avizoval, čo ide urobiť, ale Denis Bakala mu na to "naletel", "pustil" ho cez seba a český útočník spred Latkóczyho nasmeroval puk pod brvno. Náš gólman už nemal ako zasiahnuť.
57:44
Teraz je na oboch tímoch ako zvládnu záver. Nik nechce urobiť chybu, pretože prípadný gól by asi bol víťazný.
56:48
56:48
goalSlovensko dalo gól!
Predošlý príspevok nám však teraz môže byť ukradnutý, pretože Česi nevyhodili puk. Zachytil ho Servác Petrovský a v bránkovisku nanajvýš aktívny MATEJ KAŠLÍK ho pretlačil za čiaru pomedzi betóny Bednářa. Dvomi presilovkami vyrovnávame!
56:39
Táto časť presilovky nám nejde podľa predstáv, nevieme zakončiť a Česi vyhadzujú cez všetky čiary.
55:55
55:55
importantZabudli sme na hráča, ktorý naskakoval z trestnej lavice. David Jiříček razom išiel sám na kasu, jeho strelu švihom zlikvidoval Šimon Latkóczy.
55:47
Česko hrá so štyrmi hráčmi.
55:41
importantRayen Petrovický z rovnakého miesta, odkiaľ strelil gól, krásne prihral pred bránku a Maroš Jedlička zblízka tečoval tesne vedľa troch žrdí!
55:29
David Špaček poslal puk na tribúnu z vlastného pásma a máme ďalších 18 sekúnd v presilovke 5 na 3! Tú prvú sme rýchlo využili.
55:29
Vylúčenie v tíme Česko:
David Špaček – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku.
55:08
Dalibor Dvorský sa po sérii prihrávok dostal k puku na pravom kruhu. Jan Bednář asi nevedel najlepšie, kde sa kus čiernej gumy nachádza, no slovenský center prestrelil bránku.
54:51
Oleksij Myklucha to skúsil z uhlu, obranca David Špaček tečoval puk nad bránku, až na ochrannú sieť.
54:42
importantDemek strieľal, Jan Bednář puk vyrazil tak, že si ho našiel Faith. Ten to vrátil naspäť, ďalší zákrok a prišiel aj tretí po opätovnej dorážke v podaní Demeka.
53:56
53:56
goalSlovensko dalo gól!
RAYEN PETROVICKÝ ako správny kapitán dáva nášmu tímu nádej bojovať o body. Získali sme puk po buly, spomínaný obranca ostal sám na ľavom kruhu a tvrdou ranou doslova prestrelil lapačku Bednářa, ktorému ešte clonil Demek. Využili sme početnú prevahu o dvoch mužov.
53:47
importantZačína sa naša presilovka 5 na 3, ktorá bude trvať minútu a 8 sekúnd.
53:47
Vylúčenie v tíme Česko:
David Jiříček – 2 min., krosček.
53:47
importantFaith poslal také nenápadné nahodenie do bránkoviska, ale premenilo sa to na šancu. Jan Bednář vyrazil puk pred seba, Adam Sýkora v obrovskej šanci faulovaný krosčekom, inak by asi skóroval!
53:10
Strela od modrej čiary, ktorú chcel tečovať Demek, ale nepodarilo sa mu to, smerovala do stredu bránky. Jan Bednář prerušil hru.
52:55
Vylúčenie v tíme Česko:
Aleš Čech – 2 min., sekanie.
52:28
importantMartin Ryšavý sa z krídla natlačil k bránkovisko, nebezpečne strieľal na bližšiu stranu. Jeho pokus zastavila konštrukcia bránky Latkóczyho.
52:16
Oba tímy hrajú v plnom počte.
51:34
Maroš Jedlička sa po krídle dostával dopredu, v poslednej chvíli ho zastavil Jiří Ticháček. Nevyšla ani kontra Česka.
50:51
importantMatej Kašlík poslal výbornú prihrávku cez os ihriska pred bránkovisko, kde korčuľoval Oleksij Myklucha. V obrovskej možnosti trafil chrániče Bednářa.
50:16
Vylúčenie v tíme Česko:
Tomáš Urban – 2 min., hrubosť.

Vylúčenie v tíme Slovensko:
Servác Petrovský – 2 min., hrubosť.
50:16
Matyáš Šapovaliv sa natlačil cez Bakalu do zakončenia, ktoré Šimon Latkóczy, avšak následne sa spustila šarvátka. Padlo niekoľko málo úderov.
49:44
importantTomáš Hamara si potiahol puk pred bránkovisko, v ideálnej pozícii zakončil švihom. Šimon Latkóczy aj za pomoci spoluhráčov neinkasoval, puk skončil na ochrannej sieti.
49:22
Zakázané uvoľnenie Česka.
48:29
Matej Kašlík sa natlačil sprava do bránkoviska, trafil betón Bednářa. K dorážke sa jeho spoluhráči nedostali.
47:56
47:56
goalČesko dalo gól!
Naozaj nám v týchto chvíľach robí problém dostať sa cez stredné pásmo, čo vedie k stratám pukov. Presne takúto možnosť využil po chybe v rozohrávke JAN MYŠÁK. Pomedzi dvoch obrancov nabral rýchlosť a zoči-voči Latkóczymu to trafil nechytateľne do rohu bránky.
47:01
Oliver Stümpel si stiahol puk v strednom pásme rukou, okolo dvoch obrancov sa nedostal. Defenzíva Česka ho rýchlo zastavila.
46:07
importantDavid Jiříček najskôr strieľal od modrej do betónov Latkóczyho, potom si puk našiel znova, obišiel bránku a z otočky ju netrafil.
45:16
importantRýchla akciu českého tímu priniesla šancu Ivana, ten strieľal zblízka na lapačkovú stranu slovenského gólmana, Šimon Latkóczy s ďalším úspešným zákrokom.
44:42
Demek a Kašlík rozvírili vlny pred svätyňou Bednářa, zakončenia presné neboli. Všetko ukončil pokusom do stredu bránky Servác Petrovský.
44:16
Maroš Jedlička sa dostal cez presilu protihráčov a pred bránkou spadol. Faul sa nepískal, no nebolo od toho ďaleko.
43:38
Adam Měchura sa spoza bránky natlačil do bránkoviska, snažil sa buď zakončiť alebo ešte prihrať. Šimon Latkóczy to mal pod kontrolou.
42:45
Zakázané uvoľnenie Česka.
42:33
importantDalibor Dvorský poslal nebezpečný puk od mantinelu pred bránku, kde sa odrazil a Samuel Honzek mohol mať veľkú šancu. Podarilo sa mu zakončiť len do betónu Bednářa.
41:16
Ivan Ivan korčuľoval pred bránku, kde chcel dostať prihrávku. Jeho spoluhráč puk cez našich obrancov nedostal do nebezpečnej pozície.
40:39
Aj tretiu tretinu začína Česko v našom pásme, bolo to hlavne pri mantineli a Šimon Latkóczy nečelil priamej strely.
40:01
Začala sa tretia tretina.
Prostredná časť hry patrila jasne nášmu súperovi. Nielen výsledkovo, ale aj herne. Česko strelilo tri góly a otočilo skóre stretnutia. Razom sme to my, kto musí s výsledkom niečo robiť. Máme na to poslednú periódu.
40:00
Druhá tretina sa skončila.
39:22
importantČesi sú veľmi nebezpeční, hrajú v našom pásme ako keby mali presilovku. Ďalšia strela od modrej, po ktorej nasledovala dorážka. Aleš Čech len tesne minul priestor troch žrdí.
38:44
importantTomáš Hamara dostal spoza bránky krásnu prihrávku medzi kruhy, z prvej nasmeroval puk na bránku. Šimon Latkóczy vytiahol reflexívny zákrok.
38:15
importantMyšák strieľal cez obrancu, Šimon Latkóczy vyrazil puk pred seba. Dorážal aj Jiří Kulich, slovenský gólman včas strčil do tohto pokusu hokejku.
37:35
37:35
goalČesko dalo gól!
V prostrednej časti hry idú Česi po troch góloch a otočke v skóre do vedenia. Po našom dobrom úseku obdržal puk do stredného pásma Tomáš Urban, zľava vystrelil, Šimon Latkóczy vyrazil vedľa seba a MATYÁŠ ŠAPOVALIV nemal problém trafiť prázdnu bránku.
36:57
Rayen Petrovický strieľal od modrej do vyrážačky Bednářa, vzápätí to sprava skúšal tesne vedľa bránky Maroš Jedlička.
36:15
Maxim Štrbák prihrával medzi kruhy, kde puk spadol. Korčuľovali tam dvaja slovenskí útočníci, ani jeden nedokázal zakončiť.
35:27
importantPrečíslenie českých hráčov prinieslo ďalšiu šancu, Jaroslav Chmelař bol sám pred našim gólmanom. Puk sa mu ale v rozhodujúcom momente vyskočil a ťažké zakončenie vyrazil Šimon Latkóczy.
Strely: 30 – 12
34:39
importantOleksij Myklucha išiel sprava sám na brankára Česka. Snažil sa ho rozpohybovať a k žrdi, ale trafil vonkajšiu časť konštrukcie. Vzápätí z otočky strieľal tiež nebezpečne Kašlík.
33:54
Česko pokračuje v aktivite. Jaroslav Chmelař skúšal individuálne obkorčuľovať bránku a prekvapiť nášho gólmana, čo mu nevyšlo.
33:21
33:21
goalČesko dalo gól!
Jan Myšák sa natlačil do bránkoviska, zakončoval už v páde. Šimon Latkóczy vyrazil puk pred seba, kde nastal chaos a bol to MICHAL GUT, kto kus čiernej gumy po ľade pretlačil za čiaru.
32:40
Jozef Viliam Kmec a Rayen Petrovický zvládli vytláčať českých útočníkov k mantinelu, odkiaľ nemohli ohroziť Latkóczyho. Všetko ukončila prihrávka rukou od Guta.
31:57
Česi sa snažili založiť akciu po krídle okolo našej striedačky, puk letiaci vzduchom sa dotkol niekoho zo Slovákov na lavici.
30:54
Matej Kašlík strieľal z otočky spomedzi kruhov, Jan Bednář vyrazil pred seba, kde číhal Servác Petrovský. Škoda, že mu puk nesmeroval bližšie k hokejke.
30:38
Rayen Petrovický z uhlu skúsil prekvapiť brankára Česka, Jan Bednář bol pripravený a pokryl aj ďalší pokus od Kmeca.
30:09
Jan Myšák nahadzoval puk prudším spôsobom pred našu bránku, avšak Šimon Latkóczy zasiahol a hru prerušil. Po dlhšom čase je tu pauza, reklamná prestávka.
29:07
Spod tlaku Česka sme sa dostali a Faith nahadzoval puk pred bránkovisko, kde bol aj Dalibor Dvorský, no pokrytý. Nedokázal zakončiť na Bednářa.
28:00
Slovensko je v plnom počte práve včas, pretože Česko sa znova dostalo do zaujímavého tlaku.
27:54
importantGabriel Szturc prihral cez os, David Špaček mal ideálnu streleckú pozíciu. Výborný zákrok betónom predviedol Šimon Latkóczy.
26:46
importantDemek potiahol kontru v oslabení, korčuľoval mu aj Sýkora. Práve na neho mal ísť puk pred prázdnu bránku, prihrávku zasiahol Jan Bednář betónom.
26:00
Vylúčenie v tíme Slovensko:
Boris Žabka – 2 min., hákovanie.
25:17
25:17
Česko hrá s piatimi hráčmi.
24:23
Bola z toho kontra pre súpera, sám na brankára išiel obranca David Jiříček. Skvelý zákrok vyrážačkou predviedol Šimon Latkóczy.
24:16
importantDvorský sa pokúsil zakončiť zblízka na Bednářa, puk sa odrazil pred bránkovisko. Oleksij Myklucha mal pred sebou prázdnu časť bránky, val tiel pred sebou neprepálil a nedal gól! Bol to padajúci Kašlík, koho to trafilo do nohy. Inak by sme viedli 3:1, keďže Bednář tam nechal obrovský priestor.
23:39
Oleksij Myklucha prihral na pravý kruh, odkiaľ z prvej k žrdi mieril Dalibor Dvorský. Brankár Jan Bednář zasiahol lapačkou.
23:17
Vylúčenie v tíme Česko:
Gabriel Szturc – 2 min., nedovolené bránenie.
23:01
Zakázané uvoľnenie Slovenska.
22:22
22:22
goalČesko dalo gól!
Súper nás zavrel v pásme, prepadli sme v defenzíve. Dvaja útočníci ostali sami pred Latkóczym, po prihrávke cez bránkovisko bol MARTIN RYŠAVÝ osamotený pred prázdnou bránkou.
21:34
importantČesko sa snaží držať v našom pásme. Dlho to bolo bez zakončenia, lenže po nahodení od modrej čiary sa puk odrazil v čase, kedy Šimon Latkóczy odkryl časť bránky a to chcel využiť Jiří Kulich. Trafil žrď!
20:53
Slováci sa pokúsili prejsť prvýkrát v druhej tretine do útočného pásma, zastavil nás ofsajd.
20:36
Slovensko je v plnom počte, prečkali sme prvé vylúčenie na turnaji.
20:01
Začala sa druhá tretina.
Slovensko prežíva skvelý vstup do turnaja. Po úvodnej časti hry vyhrávame o dva góly, keď sa presadili Servác Petrovský a Matej Kašlík.
20:00
20:00
Prvá tretina sa skončila.
19:57
importantTesne pred koncom tretiny prišla prihrávka cez os a pred bránkovisko, osamotený Gabriel Szturc trafil žrď!
19:30
Šimon Latkóczy chytil strelu od modrej čiary do lapačky. Strhla sa síce menšia šarvátka, no tú arbitri rýchlo zažehnali.
18:55
David Jiříček tvrdo strieľal od modrej, veľmi obetavo do toho padol Adam Sýkora. Následne Demek nazbieral v útočnom pásme cenné sekundy.
18:36
Vylúčenie v tíme Slovensko:
Samuel Honzek – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
17:31
importantMatej Kašlík bol na konci peknej kombinácie slovenského tímu. Zakončenie spred bránkoviska smerovalo do Bednářa. Zvolenský útočník nie je dvojgólový.
16:48
Adam Sýkora získal proti presile puk za bránkou, posúval ho pred ňu. Maroš Jedlička zblízka a tiesnený obrancom Bednářa neprekonal.
16:10
importantJiří Kulich sa krásne dostal po krídle okolo dvoch našich hráčov, prihrával pred bránku, kde mal dvoch dobre postavených spoluhráčov. Jan Myšák však v ideálnej pozícii zľuftoval puk.
15:24
Zakázané uvoľnenie Česka.
15:07
Dvorský zastavený v strednom pásme na hranici faulu, nepískalo sa. Následne neuspeli oba tímy rýchlymi akciami po krídle.
13:56
Šimon Latkóczy vyrazil strelu od modrej, k dorážke neprišlo. Obrancovia si to postrážili a založili protiútok.
13:25
Michal Gut síce získal puk v obrannom pásme Slovenska, osamotený toho proti presile nedokázal vymyslieť veľa.
12:41
Po dobrom napádaní sme získali puk v útočnom pásme. Faith puk smeroval pred bránku, kde mal voľného spoluhráča, ale ten sa odrazil za ňu.
12:01
Zakázané uvoľnenie Slovenska.
11:50
Zakázané uvoľnenie Slovenska.
11:32
Repčík v útočnom pásme individuálne neuspel, na druhej strane sa niečo snažil vymyslieť Ivan. Prihrávku spoza bránky zakončil Aleš Čech, zasiahol Šimon Latkóczy.
10:20
importantPo chybe v našich zadných radoch sa do veľkej šance dostal Jiří Kulich. Bol sám medzi kruhmi, zakončenie švihom mu Šimon Latkóczy reflexívne skvelým spôsobom vyrazil na ochrannú sieť.
10:12
Síce sme stratili puk v útočnej tretine a Česko mohlo ísť do kontry, lenže skvele si splnil defenzívne povinnosti Demek. Navyše sa pískal ofsajd.
09:29
Zakázané uvoľnenie Česka.
08:33
importantJaroslav Chmelař si našiel od mantinelu odrazený puk. Z pravého kruhu strieľal nebezpečne, Šimon Latkóczy vyrazil na ochrannú sieť.
07:56
importantJan Bednář nahodenie od mantinelu betónom vyrazil pred seba a Oliver Stümpel v obrovskej šanci iba tesne minul bránku, naozaj chýbali milimetre. Dokonca vzápätí strieľal aj Libor Nemec, mieril do stredu bránky, čo už český gólman vyriešil.
07:30
Zakázané uvoľnenie Česka.
07:03
Nasleduje reklamná prestávka.
06:41
Dvorský a jeho formácia dobre bojovala v útočnom pásme. Síce sme nedovolili súperovi rozohrať, no ani sme nezískali puk.
05:57
05:57
goalSlovensko dalo gól!
Fantastický úvod pokračuje! Oleksij Myklucha naštartoval motory v našom pásme, dostal puk do útočného, prihral a MATEJ KAŠLÍK pomerne slabou strelou zaskočil Bednářa. Ten mal predviesť jednoduchý zákrok lapačkou, na našu radosť to neurobil.
05:13
importantOliver Stümpel dostal veľmi dobrú prihrávku pred bránkovisko, odkiaľ mieril do rohu bránky. Jan Bednář predviedol dôležitý zákrok ramenom.
04:38
Hra sa trochu upokojila ďalej od oboch brán, momentálne sme sa nevedeli dostať cez útočnú modrú čiaru.
03:41
Ožili sme, dobrá strela sprava tesne minula bránku a Rayen Petrovický dorážkou neuspel. Nahodenie na opačnej strane pokryl Šimon Latkóczy.
03:20
03:20
goalSlovensko dalo gól!
SERVÁC PETROVSKÝ posiela najlepší odkaz do Minnesoty! V strednom pásme sa dostal k odrazenému puku, natlačil sa cez obrancu a zblízka okolo lapačky Bednářa dostáva Slovákov prvou strelou do vedenia.
02:52
Myšák potiahol kontru troch proti dvom, sám strelou spoza obrancu aj zakončil. Šimon Latkóczy vyrazil puk do bezpečia.
02:12
Šimon Latkóczy šiel rozohrávať za bránku, rýchlo bol pri ňom Matyáš Šapovaliv. Prihrávka pred bránku neprišla a tým pádom nevznikla šanca Česka.
01:31
Martin Ryšavý strieľal z dosť veľkého uhlu, Šimon Latkóczy bol pri bližšej žrdi pripravený. Takýto pokus ho nemohol prekvapiť.
01:07
Náš súper je zatiaľ aktívny v napádaní, znova získal puk, lenže ani teraz z toho zakončenie na slovenskú bránku nebolo.
00:33
Česi získali puk v našom pásme a strieľať mohol Jiří Kulich, jeho zrazený pokus nemusel gólman Latkóczy riešiť.
00:01
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Česko: Bednář (Suchánek) – Ticháček, Jiříček (A), Svozil (A), Špaček, Hamara, Čech, Němec – Kulich, Gut, Myšák (C) – Ivan, Szturc, Chmelař – Menšík, Ryšavý, Měchura – Šapovaliv, Urban, Hauser.

Slovensko: Latkóczy (Boľo) – Petrovický (C), Kmec, Stripai, Štrbák, Groch, Žabka, Bakala – Jedlička, Demek, Sýkora (A) – Petrovský, Myklucha, Kašlík – Honzek, Dvorský, Faith (A) – Repčík, Stümpel, Mišiak.
Netradične v letnom augustovom termíne sa odohrajú MS do 20 rokov v kanadskom Edmontone. Po dobre známych incidentoch v klasickom zimnom období sa turnaj opakuje.

Bohužiaľ pre Slovensko, bez našich najväčších hviezd ako Slafkovský, Nemec, Kňažko, Stacha, Chromiak či Mešár. S nimi by sme minimálne papierovo mohli pomýšľať na medailu, takto medzi favoritov nepatríme. Napriek tomu sa mužstvo trénera Feneša pokúsi o čo najlepšie umiestnenie.

V základnej skupine nás na úvod čaká derby s Českom, pokračujeme duelmi proti Kanade, Lotyšsku a Fínsku. Novým kapitánom slovenského výberu sa stal obranca Rayen Petrovický, jeho asistentmi Roman Faith a Adam Sýkora, najvyššia draftová voľba NY Rangers. Zmenou je takisto americký tréner Scott Moser, ktorý bude na MSJ vedený oficiálne ako asistent hlavného kouča Ivana Feneša.

Počas prípravy na šampionát Slovensko porazilo Nemecko (5:3) a prehralo proti Švajčiarsku (2:3). Poslednými hráčmi, ktorí vypadli z nominácie sú Jakub Kolenič a Michal Laurenčík. Na súpisku sa dostalo 25 hráčov, čo je maximálny počet, z toho sú traja brankári.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:00.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»MS v hokeji do 20 rokov 2022: Slovensko na úvod podľahlo Česku