Premožiteľ Trenčína remizoval v Lige majstrov s Realom Madrid

Čo sa deje? - akoby sa pýtal Cristiano Ronaldo. Legia vyrovnala, hoci prehrávala už o dva góly.
Čo sa deje? - akoby sa pýtal Cristiano Ronaldo. Legia vyrovnala, hoci prehrávala už o dva góly. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|2. nov 2016 o 20:45

Poľský klub dokonca v závere zápasu otočil z 0:2 na 3:2.

BRATISLAVA. Po utorňajšom postupe kvarteta Arsenal Londýn, Paríž Saint-Germain, Atlético Madrid a Bayern Mníchov si po absolvovaní stredajších duelov v rámci 4. kola skupinovej fázy Ligy majstrov vybojovalo účasť v jarnom osemfinále ďalšie duo - Borussia Dortmund a FC Sevilla.

Obhajca titulu španielsky Real Madrid, anglický šampión Leicester City i taliansky majster Juventus Turín, ktorí si tiež mohli v stredu v predstihu zabezpečiť postup do jarných vyraďovacích bojov, si na definitívu musia ešte počkať.

Real dokonca prehrával

Futbalisti Realu Madrid senzačne remizovali v stredajšom dueli Ligy majstrov na ihrisku Legie Varšava 3:3, keď premrhali dvojgólový náskok.

Real mal vo Varšave skvelý úvod, keď ho už v prvej minúte dostal do vedenia exportným halfvolejom ľavačkou spoza šestnástky Gareth Bale.

Ešte do prestávky sa do listiny strelcov zapísal aj Karim Benzema, no Legia aj pred prázdnymi tribúnami dokázala skóre otočiť - v 83. minúte dal dokonca na 3:2 francúzsky legionár Thibault Moulin.

Aspoň bod pre Real zachránil päť minút pred koncom Mateo Kovačič. V úlohe čiarového rozhodcu v tomto dueli figuroval slovenský arbiter Roman Slyško.

Lídrom F-skupiny je Dortmund, ktorý nad Sportingom Lisabon vyhral 1:0. Už v úvode potešila tribúny presná hlavička Adriana Ramosa a hráči nemeckého klubu si tesný náskok postrážili.

Juventusu istý postup tesne unikol

Aj Juventus sa už mohol tešiť na vyraďovaciu fázu súťaže, no s Olympiquom Lyon doma iba remizoval 1:1. Po necelej štvrťhodine hry sa presadil z jedenástky Gonzalo Higuaín, za Lyon v závere vyrovnal Corentin Tolisso.

Gonzalo Higuaín (č.9) potvrdil skvelú formu gólom proti Lyonu.
Gonzalo Higuaín (č.9) potvrdil skvelú formu gólom proti Lyonu. (Autor: TASR/AP)

Na čele skupiny s bilanciou desať bodov a nulou na konte inkasovaných gólov je Sevilla po hladkom domácom víťazstve 4:0 nad Dinamom Záhreb.

V E-skupine zostalo na čele Monako vďaka triumfu 3:0 nad CSKA Moskva. Domácich poslal už v 13. minúte do náskoku Valere Germain a potom sa dvakrát strelecky presadil Radamel Falcao.

Anglický majster si priblížil postup

V jednom zo šlágrov večera Tottenham Hotspur prehral s Bayerom Leverkusen 0:1.

Nerozhodné skóre na štadióne vo Wembley pretrhol v 65. minúte slovinský stredopoliar Kevin Kampl a Leverkusen sa tak dostal pred domácich na druhé miesto tabuľky.

Anglický šampión Leicester City je v G-skupine naďalej bez prehry a blízko postupu. Po troch víťazstvách v sérii tentoraz remizoval na ihrisku FC Kodaň 0:0.

Iba na lavičke dánskeho zástupcu presedel celý zápas slovenský stredopoliar Ján Greguš.

Druhé miesto v tabuľke patrí Portu, ktoré si poradilo s FC Bruggy 1:0 a belgický tím je tak z hry o osemfinále definitívne von.

Liga majstrov - stredajší súhrn:

E-skupina

Tottenham Hotspur - Bayer Leverkusen 0:1 (0:0)
Gól:
65. Kampl
Rozhodoval: Jug (Slovin.)

AS Monako - CSKA Moskva 3:0 (3:0)
Góly:
29. a 41. Falcao, 13. Germain
Rozhodoval: Eriksson (Švéd.)

Tabuľka
1.AS Monako42207:38
2.Bayer Leverkusen41304:36
3.Tottenham Hotspur41122:34
4.CSKA Moskva40223:72

F-skupina

Borussia Dortmund - Sporting Lisabon 1:0 (1:0)
Gól:
12. Ramos
Rozhodoval: Makkelie (Hol.)

Legia Varšava - Real Madrid 3:3 (1:2)
Góly:
40. Odjidja-Ofoe, 58. Radovič, 83. Moulin - 1. Bale, 35. Benzema, 85. Kovačič
Rozhodovali: Královec - Nadvornik (obaja ČR), SLYŠKO (SR)

Tabuľka
1.Bor. Dortmund431011:310
2.Real Madrid422012:78
3.Sporting Lisabon41034:53
4.Legia Varšava40134:161

G-skupina

FC Porto - FC Bruggy 1:0 (1:0)
Gól:
37. Silva
Rozhodoval: Mallenco (Šp.)

FC Kodaň - Leicester City 0:0
Rozhodoval: Brych (Nem.)
/J. GREGUŠ (Kodaň) sedel na lavičke náhradníkov/

Tabuľka
1.Leicester City43105:010
2.FC Porto42114:37
3.FC Kodaň41215:25
4.FC Bruggy40041:100

H-skupina

Juventus Turín - Olympique Lyon 1:1 (1:0)
Góly:
14. Higuaín (z 11m) - 85. Tolisso
Rozhodoval: Kuipers (Hol.)

FC Sevilla - Dinamo Záhreb 4:0 (1:0)
Góly:
31. Vietto, 67. Escudero, 80. N'Zonzi, 87. Ben Yedder
Rozhodoval: Zwayer (Nem.)
ČK: 45.+1 Stojanovič (Záhreb)

Tabuľka
1.FC Sevilla43106:010
2.Juventus Turín42206:18
3.Olympique Lyon41124:34
4.Dinamo Záhreb40040:120

Online prenos - vybraný zápas:

Liga majstrov Skupina F 2016/2017
02.11.2016 o 20:45
Légia Varšava
3:3
(1:2, 2:1)
90+4 minúta
Ukončený
Real Madrid
Prehľad
Góly: 40. Odjidja-Ofoe, 58. Radović, 83. Moulin – 1. Bale, 35. Benzema, 85. Kovačić.
Prenos
Real Madrid dnes prišiel o dva body kvôli nevyužitým šanciam. Ak by sme počítali len tie gólové, tak nám nestačia prsty na oboch rukách, ale ujali sa "len" tri. Na druhej je tu Legia, ktorá prehrávala o dva góly, avšak duel dokázala neuveriteľne otočiť. Toto nečakal nik ani v tých najtajnejších snoch. Bol to proste skvelý zápas, ktorý pokazil len fakt, že sa musel hrať bez divákov...
90+4
Koniec zápasu.
90+4
importantNádeje Realu Madrid končia brvnom Lucasa Vazquéza! K tomu sa lopta odrazila a mladý Španiel ju kopol zblízka rovno do hornej žrde.
90+3
Legia dostala center len na hranicu veľkého vápno, odkiaľ napriahol Asensio, ale zrazenou strelou získal iba roh.
90+3
Tak napokon nie, pretože bránkový arbiter pošepkal tomu hlavnému, že Kucharczyk rukou zahral. Nasleduje však priamy kop z povedľa šestnástky, nie penalta.
90+2
Legia teraz nepustila do svojej šestnástky niekoľko centrov Realu Madrid, ten sa však stále drží na dostrel a navyše chce po pase sprava penaltu za ruku Kucharczyka. Bude to však iba roh.
90+1
Nadstavujú sa 3 minúty. Na začiatku tejto porcie prišiel center do malého vápna, lenže Ronaldo si pomohol faulom proti Pazdanovi.
90
Guilherme chcel vyviesť loptu z vlastnej polovice, avšak skvelý, čistý ale ostrý, sklz Nacha, všetko zastavil. Pri lopte ostane Real Madrid.
89
Asensio síce našiel na hranici šestnástky Ronalda, avšak prihrávka Portugalčana na Mariana už presná nebola. Včas tam bol Pazdan a loptu odkopol.
88
Dlho sa Real z lopty netešil. Legia ju získala a Guilherme navyše získal faul od Kovačiča na polovici hosťujúceho tímu.
88
Guilhermeho center padal veľmi nebezpečne do malého vápna, ale kapitán Rzeźniczak loptu hlavou minul. Dopredu bude odkopávať Navas.
87
Nacho zablokoval pokus Prijoviča na krídle o center, ale lopta sa odrazila na rohový kop, čo bude domácim vyhovovať, aj keď pred chvíľou stratili vedenie.
87
Center do šestnástky Realu síce obranná hradba odvrátila, ale dovolila ďalšie zakončenie Guilhermeho. Ten však bránu minul.
87
changeStriedanie v tíme Légia Varšava: z ihriska odchádza Vadis Odjidja-Ofoe, prichádza Tomasz Jodłowiec.
85
85
goalReal Madrid dal gól!
Vyrovnanie zo strany hostí však prichádza takmer okamžite, delilo ho len striedanie. Kroosov pas na Carvajala do šestnástky bol presný, lenže Španiel ďaleko neprešiel a tak prihral na hranicu pokutového územia odkiaľ tvrdo a presne k žrdi vypálil MATEO KOVAČIČ.
85
changeStriedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Álvaro Morata, prichádza Mariano Díaz.
84
Real Madrid v obrovskom šoku, záver stretnutia bude ešte nesmierne zaujímavý.
83
83
goalLégia Varšava dala gól!
To, čo sa dnes deje vo Varšave, by fanúšikov určite chcelo. Domáci "Kibici" UEFE asi nikdy nezabudnú, že prišli o takýto obrat z 0:2 na 3:2 proti Realu Madrid. Prijovič prišiel na ihrisko a jeho ho vidieť, dokonca bol aj pri tejto situácií, pretože loptu posunul na THIBAUTA MOULINA a ten to trafil dokonale pod brvno.
81
Prijovič vnikol z uhlu do šestnástky, ale to mu nezabránilo tvrdo vypáliť. Keylor Navas však znova uspel a prudký pokus vyrazil pred seba, kde ho následne chytil.
78
Medzitým sa síce Prijovič ocitol v ofsajde, ale situáciu sám proti Navasovi aj tak zakončil veľmi dobrou strelou smerom nahor. Kostaričan si s ňou dokázal poradiť.
78
Real Madrid má po odchode Coentraa na hracej ploche len troch obrancov. Alebo, že by sa Bale vrátil k starým časom a hral ľavého obrancu? To sa však neočakáva.
77
changeStriedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Fábio Coentrão, prichádza Marco Asensio.
77
changeStriedanie v tíme Légia Varšava: z ihriska odchádza Miroslav Radović, prichádza Aleksandar Prijović.
75
Real Madrid pomaly zviera slučku nad Legiou a zdá sa, že z toho tlaku, ktorý vytvára aspoň jeden gól padnúť musí. Ronaldovi sa to však nedarí ani tentoraz, jeho rana bol zablokovaná a následne domáci loptu dostali preč.
73
Ronaldo sa opäť tlačil do zakončenia, tentoraz sa chcel predrať cez dvojicu protihráčov pred šestnástkou Legie, ale to sa mu proti húževnatým obrancom nepodarilo.
70
importantRonaldovi dnes proste nie je súdené. Na hranicu päťky dostal presný center od Kovačiča, ktorý chrbtom k bráne nasmeroval iba o niekoľko centimetrov nad bránu. Ešte sa na neho však zavesil kapitán Rzeźniczak, kvôli čomu si Portugalčan pýtal faul. Penalta sa nepíska.
69
changeStriedanie v tíme Légia Varšava: z ihriska odchádza Nemanja Nikolić, prichádza Michał Kucharczyk.
68
68
importantA aj to tento Portugalčan bol, avšak svoju ranu poslal ponad múr do miest, kam Malarz dočiahol. Aj keď poľský brankár len vyrazil, Bale z ťažkej dorážky minul.
67
Vazquéz stihol dlhý pas Kroosa na krídlo, odcentroval pred šestnástku a tam sa po páde Moratu píska faul a ďalší priamy kop z veľmi dobrej pozície pre Real. Tentoraz by to už Ronaldo byť mal.
67
Baleov center zľava sa nepodaril, ale aj tak našiel Ronalda. Ten napriek tomu zle prihral a následne sa Vazquéz dopustil faulu.
65
changeStriedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Lucas Vázquez.
63
importantPas do šestnástky odpratal Pazdan len na nohu Benzemu, ktorý neváhal a rýchlo zakončoval, avšak trafil Hlouška, od ktorého lopta putuje tesne vedľa Malarzovej brány.
62
Legia sa ako keby snažila využiť zaskočenie hostí a narušiť ich defenzívne hradby aj tretíkrát, ale ani séria prihrávok, ani pokusy o kolmice k úspechu neviedli.
61
Coentraov center z ľavej strany strany veľa vody nenamútil, pretože pred nabiehajúcim spoluhráčom loptu spacifikoval do svojich rukavíc Malarz.
59
Odpovedať a zvrátiť vedenie späť na stranu Realu sa pokúsil Bale, avšak jeho pokus skončil na pozornom Malarzovi.
58
58
goalLégia Varšava dala gól!
Obrovský šok pre Real Madrid, pretože ten má oveľa viac z hry, lenže veľmi veľa šancí dokázal zahodiť a tak domáci dvomi gólmi stav vyrovnali. MIROSLAV RADOVIČ naviezol loptu až k šestnástke súpera, kde spomedzi dvoch obrancov vypálil a Navas už nedokázal reagovať.
57
Tak nakoniec to nebol Ronaldo, ale ľavačka Garetha Balea, ktorá prestrelila múr a aj bránu. Malarz zasahovať nemusel.
56
Pazdan fauluje tesne pred vlastnou šestnástkou Karima Benzema, takže to vyzerá na pozíciu pre Ronalda. Dopadne lepšie, ako pred chvíľou na druhej strane Guilherme?
55
Kovačič sa síce spoza šestnástky k zakončeniu dostal, avšak to jeho sa nedá považovať za nejakú šancu, nakoľko lopta k Malarzovi iba doskákala.
53
53
importantGuilherme priamy kop aj sám zahral a vymyslel to veľmi dobre, pretože loptu neposlal na stranu, kde bol múr, ale na druhú, čo Navas tak úplne nečakal. Priestor troch žrdí však Brazílčan nakoniec tesne minul.
52
Narážačka domácich pred šestnástkou súpera nevyšla, pretože Guilherme spadol na zem zásluhou Coentraa. Legia tak dostáva skvelú pozíciu na priamy kop.
50
50
importantPo peknej kombinácií Realu zakončoval Gareth Bale takmer sám pred Malarzom. Walesan si najprv ťažkú loptu spracoval na prsia a následne tvrdo vypálil, lenže Poliak zas predviedol skvelý zákrok. Následne veľkú šancu z dorážky zahodil aj Ronaldo.
49
Ďalší dlhý center zľava v podaní Realu, tentoraz sa však lopty zmocnili domáci. Aj keď len na chvíľu, no Morata nepresne prihrával, našiel iba Malarza.
48
Domáci sa centru Kroosa ubránili a ďalší pas už nemeckému záložníkovi nedovolili. Lopta sa tak dostala až k Navasovi.
47
Akcia Realu po ľavej strane končí pretiahnutým centrom, ale Moratu ešte vrátil loptu do šestnástky, kde pred Benzenom skvelo zakročil Berezynskij. Bude to roh.
46
Začal sa druhý polčas.
45+2
Prvý polčas sa skončil.
45+1
Carvaja vedľa svojej šestnástky zbytočne fauloval a tak v závere ešte priletí jeden center pred Navasa.
45
Nadstavuje sa 1 minúta.
44
Teraz sa ale otvoril priestor na pravom krídle Legie, kam nabehol Radovič, ale prihrávku od Ofoeho po dobrom zákroku Coentraa nedostal. Ronaldo na druhej strane centroval len do náruče brankára Malarza.
42
Gól na 1:2 by mohol s doteraz jednoznačným strenutím pohnúť, ale skúsení hráči Realu sa práve tomuto snažia vyhnúť a preto loptu držia na kopačkách a tým upokojili hru.
40
40
goalLégia Varšava dala gól!
Tak ale pozor, pretože to, čo teraz predviedol VADIS ODIDJA-OFOE môže konkurovať aj presnému zásahu Balea. Belgičan dostal loptu pred šestnástkou a až neuveriteľne ľahko sa prešmykol k streleckému zakončeniu z hranice veľkého vápna, no a trafil to neskutočne dobre do rohu brány. Navas ostal bez nároku.
37
Ronaldo útočí na ďalší presný zásah, avšak po pase, ktorý si v šestnástke rýchlo spracoval a ľavačkou zakončil, končí loptu v náručí Malarza.
35
35
goalReal Madrid dal gól!
Krásna akcia Realu Madrid a aj keď je autorom presného zásahu KARIM BENZEMA, na tomto presnom zásahu sa podieľali niekoľkí futbalisti. Hráči hostí si to perfektne rozhodili, prišla prihrávka do šestnástky a Bale Francúzovi loptu už len prichystal na zakončenie z prvej.
34
Real Madrid s loptou na kopačkách kombinuje na polovici súpera, až sa rýchlo dostal do šestnástky, avšak prihráva Balea na Benzemu sa už neujala.
32
Nikolič síce mohol ísť s loptou smerom na bránu Navasa, ale všetko mu pokazilo postavenie mimo hry, keďže Varane stihol vystúpiť.
30
Na hranici šestnástky dostal Bale priestor už niekoľkýkrát, ale teraz bránu Malarza ponad padajúceho obrancu tesne minul.
30
Pazdan odvrátil pas sprava, ktorý nebol nijako presný, no chcel predísť komplikáciám a tak loptu poslal na aut.
28
Carvajal síce presným centrom našiel hlavu Ronalda, ale ten sa nedokázal zakončením vtesnať medzi tri žrde Malarazovej brány.
27
Domáci sa vydali z ničoho nič do zaujímavého protiútoku dvoch proti dvom, na čo z druhej vlny pribehol aj Guilherme a práve on strieľal, lenže nepresne.
25
importantDruhá obrovská šanca v krátkom slede. Po rohu prišla hlavička a skvelý Malarzov zákrok na čiare, avšak zmätok v päťke takmer znamenal presný zásah. Legia sa ubránila doslova zubami-nechtami.
25
25
importantBaleov center do šestnástky prepadol cez Bereszyńskeho presne na nohu Ronalda, ktorý sa ocitol pred Malarzom, avšak v poslednej chvíli mu zakončenie jeden z obrancov zrazil na roh.
23
Legia sa snaží niečo vymyslieť na polovici súpera, avšak po nepresnej prihrávke o loptu prišla. Nákop Ronalda na Moratu ale úspešný tiež nebol.
20
Radovič zamotal na hranici šestnástky, teda už v jej vnútri Coentraa, ktorý ho síce zastavil, lenže zdalo sa, že za cenu faulu. Píšťalka hlavného arbitra napriek tomu ostala hluchá.
19
19
Po rýchlom prechode Realu do šestnástky Legie pálil z jej hranice Benzema, avšak technický pokus k žrdi sa stal korisťou Malarza.
17
17
importantVýborný center Kroosa na prvú žrď našiel v skvelom nábehu Varanea, ktorý poslal hlavičku smerom k vzdialenejšej žrdi, avšak Malarz za pomoci spoluhráča na bránkovej čiary zabránili najhoršiemu.
16
Bale sa aspoň zatiaľ ďalšieho presného zásahu nedočká, pretože svoju strelu nasmeroval do múru a ten loptu zrazil na roh.
15
Gareth Bale padá tesne pred šestnástkou súpera, čo znamená, že uvidíme zaujímavý priamy kop pre Real Madrid. Medzitým však Malarz potrebuje ošetrenie.
14
Real znova pri lopte a niekoľko minút ju nechce poriadne súperovi požičať. Hrá si svoje, veď sa nemá kam ponáhľať.
12
Bereszyńskeho center do šestnástky súpera našiel len dobre postaveného Nacha. Ten loptu odkopol a aj keď ju domáci získali, Guilherme našiel len Navasa.
11
Radovič na ľavom krídle cez dvojicu protihráčov neprešiel, ale dokázal získať aspoň autové vhadzovanie, po ktorom Legia pokračuje v postupnom útoku.
10
Prvá strela Legie prišla spoza šestnástky, ale Radovič priestor troch žrdí asi o meter a pol minul. Navas sa tak preletel len z povinnosti.
8
Po rýchlej akcii Realu až z vlastnej polovice sa k lopte dostal v šestnástke Benzema, avšak svoj strieľaný center nenasmeroval presne. Následne si musel po dobrom pase hľadajúcom Nikoliča na druhej strane zahrať aj Navas. Situáciu vyriešil.
7
Okolo Varanea sa zhromaždili dva biele dresy, avšak francúzsky stopér v spolupráci s Navasom loptu pohodlne distribuuje na kopačky ďalších spoluhráčov.
6
Domáci prvýkrát na polovici súpera, získali síce aut, ale po ňom sa vracajú len na svoju polovicu a loptu majú stopéri.
4
Ronaldo si pripravil pozíciu na ľavačku a z podobného miesta, odkiaľ sa presadil Bale vystrelil, lenže bránu minul o niekoľko metrov.
3
Skvelý štart Real Madrid upokojil a už sa nemusí nikde ponáhľať. Aj preto drží loptu na svojich kopačkách v strede poľa a nič nechce uponáhľať.
1
1
goalReal Madrid dal gól!
Neuveriteľný štart hostí. Neprešlo ani šesťdesiat sekúnd a Walesan GARETH BALE predviedol skvelý, priam ukážkový volej z hranice šestnástky do rohu brány. Malarz bol absolútne bez šance.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Légia Varšava: Malarz – Bereszyński, Rzeźniczak (C), Pazdan, Hloušek – Kopczyński, Moulin – Guilherme, Odjidja-Ofoe, Radović – Nikolić.
Náhradníci: Cierzniak – Jodłowiec, J. Czerwiński, Kucharczyk, Hämäläinen, Broź, Prijović.

Real Madrid CF: Navas – Carvajal, Nacho Fernández, Varane, Coentrão – Bale, Kovačić, Kroos, Ronaldo (C) – Morata, Benzema.
Náhradníci: Casilla – L. Vázquez, Díaz, Asensio, Isco, Danilo, Tejero..
importantAko je známe, tento zápas sa bude hrať bez divákov, pretože UEFA potrestala Legiu za násilnosti a rasizmus ešte zo zápasu prvého kola skupinovej fázy LM proti Dortmundu. Poľský celok navyše dostal pokutu 80 000 eur.
Légia Varšava

Outsider skupiny sa svojej role nevymyká a je beznádejne posledný. Ani jeden získaný bod a len jediný strelený gól nie sú dostačujúcou vizitkou. Po ceste z druhého cez tretie a štvrté predkolo, kde Legia ani raz neprehrala, prišla krutá realita a prehra 0:6 s BVB, následne 0:2 so Sportingom a jediný gól tento celok strelil na Bernábeu pri neúspechu 1:5.

Ideálne to nie je ani v domácej súťaže. Tam je Legia až šiesta so ziskom devätnástich bodov. Na vedúcu Lechiu Gdaňsk stráca desať. Lídrom strelcov klubu je srbský Maďar Nemanja Nikolić.
Real Madrid CF

Kráľovský veľkoklub nehrá v najlepšej forme, ale napriek tomu figuruje na prvom mieste tabuľky La Ligy, o dva body pred Barcelonou. Navyše, je jediným klubom, ktorý ešte neprehral. Naposledy prišlo pomerne jednoznačné víťazstvo 4:1 nad Alavésom, ale minimálne prvý polčas to také jasné nebolo. Pred tým to tiež bolo trápenie doma s Bilbaom a chudobná výhra 2:1. Zdá sa však, že po sérií troch zbytočných remíz v rade (Villarreal, Las Palmas, Eibar) prichádza znova víťazná vlna, keďže kolo na to si debakel 6:1 odniesol aj Betis.

V Lige majstrov je druhý v skupine F o skóre za Dortmundom. Doposiaľ ani tu neprehral. Sporting Lisabon porazil 2:1, s BVB remizoval 2:2 a Legia Varšava odišla s debaklom 1:5.

Najlepšími strelcami v LM sú dvojgóloví Morata s Ronaldom. Celkovo však vedie Portugalčan, ktorý má na konte v tejto sezóne už sedem presných zásahov.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.
Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Premožiteľ Trenčína remizoval v Lige majstrov s Realom Madrid