Urobili sme jeden krok zo zvyšných dvadsiatich, vraví obranca Slovana

Michal Hlinka zo Slovana (vpravo) v súboji s Maximom Gončarovom sleduje, ako puk končí za chrbtom brankára Niklasa Svedberga.
Michal Hlinka zo Slovana (vpravo) v súboji s Maximom Gončarovom sleduje, ako puk končí za chrbtom brankára Niklasa Svedberga. (Autor: TASR)
Sportnet|20. dec 2016 o 19:00

Jediný slovenský zástupca v KHL odštartoval desaťzápasovú sériu na domácom ľade víťazstvom. Nad Salavatom Julajev Ufa vyhral 4:1.

Online zo zápasu Slovan - Ufa sledujte tu

KHL - utorok:

Slovan - Salavat Julajev Ufa 4:1 (1:0, 1:0, 2:1)

Góly: 14. Cheechoo (Taffe, Sersen), 27. Chipchura (Jeglič, Švarný), 46. Cheechoo (Taffe, Plastino), 56. Musatov (Halama) - 47. Hartikainen (Omark).

Rozhodovali: Bukin, Ravodin - Lazarev, Otmachov, vylúčení: 5:4, presilovky a oslabenia: 0:0, 6770 divákov.

Slovan Bratislava: Brust - Kundrátek, Sersen, Švarný, Plastino, Starosta, Ďaloga, Rosandič - Cheechoo, Taffe, Hlinka - Chipchura, Jeglič, Nedorost - Šťastný, Lušňák, Skalický - Petráš, Halama, Musatov

Salavat Julajev Ufa: Svedberg - Lepistö, Loginov, Kuľaš, Gončarov, Vorobjev, Kornejev, Garejev, Arzamascev - Hartikainen, Grigorenko, Omark - Lazarev, Bodrov, Lisin - Malcev, Makarov, Nesterov - Paršin, Korotkov, Majorov

BRATISLAVA. Hokejisti Slovana Bratislava otvorili desaťzápasovú domácu sériu v KHL víťazstvom. V utorňajšom súboji so Salavatom Julajev Ufa podali výborný výkon a najmä vďaka dvom gólom Jonathana Cheechooa triumfovali 4:1.

Na stretnutí sa podľa oficiálneho údaju zúčastnilo 6770 divákov, čo je najnižšia návšteva v základnej časti počas pôsobenia klubu nadnárodnej ligy.

Nasledujúci zápas čaká zverencov Miloša Říhu už v stredu. O 19.00 privítajú Traktor Čeľabinsk. O dva dni neskôr v rovnakom čase nastúpia proti Metallurgu Magnitogorsk a na druhý sviatok vianočný ich o 17.00 čaká Spartak Moskva.

Slovan zdolal doma Ufu presvedčivo 4:1: fotogaléria

21.12.2016

Hlasy po zápase:

Miloš Říha, tréner Slovana: "Myslím si, že sme zaslúžene vyhrali. Dali sme do hry srdce, hrali sme tímovo. Mužstvo chcelo vyhrať od prvej minúty. Samozrejme, je náročné hrať s takýmto súperom, ktorý môže hocikedy udrieť, ale výborne nám zachytal brankár. Ďakujem chlapcom za tímový výkon. Dneškom sa to pre nás končí, toto víťazstvo musíme potvrdiť v ďalších zápasoch."

Michal Sersen, obranca Slovana: "K zápasu sme pristúpili veľmi zodpovedne, šliapali sme od prvej do poslednej minúty. Boli tam aj nejaké chybičky, ale tie k hokeju patria. Celú sezónu máme kolísavé výkony, dôležité preto bude zopakovať ten dnešný v nasledujúcom dueli. Urobili sme len jeden krok zo zvyšných dvadsiatich."

Jonathan Cheechoo, útočník Slovana, autor dvoch gólov: "V hokeji sa stáva, že emócie bývajú vybičované. Rovnaké to bolo aj teraz. Dôležité bolo, že sme si v rozhodujúcich momentoch udržali chladnú hlavu a nepodľahli tlaku súpera."

Václav Nedorost, útočník Slovana: "Nebudem klamať, po zranení sa mi nehralo úplne ideálne. Pretrápil som sa. Osobne som z toho nemal dobrý pocit, ale dôležité je víťazstvo. Rozhodol prístup, bojovali sme, dreli. Nechali sme tam všetko od prvej minúty."

Igor Zacharkin, tréner Ufy: "Odohrali sme zlý zápas. Súper bol vo všetkom rýchlejší, ukázal, že chce vyhrať. Mali sme veľké problémy v defenzíve, nebránili sme kontaktne, boli tam diery. Najviac ma však hnevá to, že na hráčoch som nevidel vášeň ani chuť. Gratulujem Slovanu k víťazstvu, ukázal omnoho väčšiu túžbu po víťazstve."

Online prenos:

KHL  2016/2017
20.12.2016 o 19:00
Slovan
4:1
(1:0, 1:0, 2:1)
60' minúta
Ukončený
Ufa
Prehľad
Góly a asistencie: 14. Cheechoo (Taffe, Sersen), 27. Chipchura (Jeglič, Švarný), 46. Cheechoo (Taffe, Plastino), 56. Musatov (Halama) – 47. Hartikainen (Omark). Rozhodca: Bukin, Ravodin – Lazarev, Otmachov. Diváci: 6.770.
Prenos
Slovan sa raduje z víťazstva a raduje sa zaslúžene. Počas duelu bol lepším tímom a do siete hostí postupne nasádzal štyri utešené kúsky. Najlepšími hráčmi zápasu vyhlásení: v tíme hostí Sami Lepistö, v tíme domácich rovnako hráč s číslom 18 na drese, Jonathan Cheechoo. Slovan si do tabuľky zapíše tri cenné body a zajtra hostíme Traktor Čeljabinsk. Dobrú noc priaznivcom hokeja z Bratislavy želá Vladimír Korduliak.
Koniec zápasu.
59:32
Spoza bránky dostal puk medzi kruhy na palicu Hartikainen, bol tiesnený, s jeho zakončením si však Brust hravo poradil.
58:37
Puk v pásme hostí, diváci sa bavia mexickou vlnou, Bratislava dýcha Vianocami a už tradične dobrou hokejovou atmosférou.
57:33
Od modrej z ľavej strany od mantinelu puk na bránku nahodil Garejev, Brust ho schoval do lapačky v stoji, nuž, kto to vie, ten to vie.
56:57
importantOddychový čas domácich, tréner Říha to dobre vymyslel a doprial svojim zverencom, ktorí nemôžu striedať, chvíľu oddychu naviac.
56:57
Zakázané uvoľnenie domácich, vhadzovať budeme po ľavej ruke Brusta.
55:41
55:41
goalSlovan Bratislava dal gól!
Brejk domácich dokonal dnešné dielo, puk si na modrej prevzal IGOR MUSATOV, ktorý strelou z medzikružia okolo pravého betónu puk poslal do siete Ufy. Asistencia: Marko Halama.
55:21
Slovan vyhodil puk von z pásma, oba tímy striedajú počas hry, blíži sa záver zápasu.
52:51
Domáci v plnom počte, Slovan ubránil svoje oslabenie a v jeho závere mohol tribúny potešiť Taffe, no Ufa zahrala krásnu presilovku a Brust jednoznačne podržal domácich.
52:43
importantTaffe vystrelil príklepom z ľavej strany od kruhu, Svedberg ani neviem ako, puk vyrazil na druhú stranu klziska.
52:12
Slovan zachytil puk a vyhodil ho von cez všetky čiary, Ufe sa presilovka kráti.
51:35
importantZ ľavej strany pri bránkovisku zakončil Lepistö, Brust puk vyrazil späť do hry a domáci puk poslali von cez všetky čiary.
51:15
importantHartikainen vystrelil z pravého kruhu, Brust puk cez lapačku poslal na ľad, pri puku stále hostia.
50:51
Chipchura dve minúty za krosček, Slovan bude musieť hrať v oslabení.
49:25
importantGrigorenko dostal puk medzi kruhy spoza bránky, vystrelil, Brust puk vyrazil späť do hry. Na tribúnach búrka nevôle, tvrdé ataky hostí arbitri nepískajú a dokonca pri zranení Chipchuru neprerušili ani hru.
47:59
Ufa po góle ožila, Slovan v tejto fáze hry bráni svoje dvoj gólové vedenie.
46:27
46:27
goalSalavat Ufa dala gól!
Ufa vyrobila skrumáž v bránkovisku domácich, Omark tam puk priviezol spoza bránky a ten poskakoval povedľa ľavého betónu Brusta, kým ho do siete neposlal TEEMU HARTIKAINEN. Asistencia: Linus Omark.
45:27
45:27
goalSlovan Bratislava dal gól!
Krásna hokejová akcia domácich, Taffe spoza bránky z rohu klziska naservíroval puk ako na podnose medzi kruhy a JONATHAN CHEECHOO puk usmernil do vrchných partií Svedbergovej bránky. Asistencie: Jeff Taffe a Nick Plastino.
43:57
Bodrov na konci akcie hostí, jeho strela z vrcholov kruhov končí v náručí Brusta, ktorý ju zneškodnil v pokľaku pred svojim bránkoviskom.
43:09
Do tretice všetko dobré, rovnaký scenár a puk v pokľaku v bránkovisku zneškodnil Brust.
43:04
Obdobná situácia, puk po buly na hokejku hráča hostí a trajektóriu puku ukončil Brust.
42:59
importantPuk po buly putoval za kruh, tam napriahol k streľbe príklepom Loginov, Brust vytiahol ďalší pekný zákrok a puk schoval vo svojej lapačke.
42:43
Ufa pohrozila brejkom, defenzíva domácich však pokryla oboch hráčov a s nepresným pukom Maľceva sa vysporiadala.
41:42
Paršin bol za bránkou domácich odzbrojený od puku, Starosta chcel poslať do brejku Skalického, no poslal mu nepresný a rýchly puk, Pavol ho dokorčuľovať nedokázal.
40:01
Začala sa tretia tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 20:45.
V druhej tretine videla aréna opäť len jeden gól a na radosť prítomných fanúšikov to bolo opäť do siete hostí, keď puk za bránkovú čiaru do priestoru bránky dopravil Chipchura. Ufa sa snažila a vychádzali jej kombinácie v pásme domácich, čo nevyriešila obrana Slovana, to zlikvidoval dnes vo výbornej forme chytajúci Brust. Pomer striel do priestoru bránky 13:7.
40:00
Druhá tretina sa skončila.
37:29
39:09
Puk odrazený z rohu klziska od mantinelu Brust radšej schoval v lapačke, upokojil hru na ľadovej ploche.
37:41
Nezvládnutý prechod do útočného pásma v podaní domácich vygeneroval zakázané uvoľnenie.
37:29
importantPrečíslenie hostí tri na jeden, Bodrov na ľavej strane podržal puk, poslal ho vpravo kolegovi, no trafil bránkovisko a Brust puk dokázal pohotovo schovať pod svoje telo.
35:25
importantMusatov vystrelil z ľavého kruhu, Svedberg puk zrazil na ľad, na pravej strane bránkoviska chcel zakončiť v dorážke Petráš, Svedberg ležiaci na ľade puk dokázal zblokovať za svoju bránku.
35:24
Halama vystrelil z ľavého kruhu, Svedberg puk letiaci nad ľadom schoval vo svojej lapačke.
34:05
Nedorost z pravej strany pri bránkovisku zakončil, nemal však už dostatok priestoru a času na efektívnejšiu streľbu, Svedberg puk zrazil za svoju bránku.
33:57
Domáci v plnom počte, vybojovali puk a môžu do akcie.
33:20
importantUfa predviedla v pásme domácich peknú hokejovú akciu, na konci ktorej bola utešená strela švihom v podaní Lepistöa, Brust v pokľaku puk schoval na svojej hrudi.
32:09
Taffe v brejku vystrelil z ľavého kruhu, neistý Svedberg cez rameno puk oblúčikom poslal za svoju bránku.
31:57
Za držanie odchádza von Nedorost, presilovú hru budú hrať teraz hostia.
31:22
Švarný svojim švihom z vrcholov kruhov poslal puk len na ochranné sklo, aká že to škoda tejto akcie belasých.
30:21
Domáci v plnom počte, Halama dostal puk naskočení na ľad a nakorčuľoval s ním do pásma, vystrelil, Svedberg puk zrazil do rohu klziska.
29:52
Slovan vyhodil puk von z pásma cez všetky čiary, presilovka Ufy sa blíži k svojmu záveru.
29:12
Slovan opäť dostal puk aspoň do stredného pásma, sekundy z oslabenia belasých plynú.
28:21
Brust dve minúty za hrubosť, trest odsedí Halama.
28:21
importantMakarov vystrelil od modrej, Brust puk v pokľaku zneškodnil, no korčuľoval priamo naň Nesterov, ktorého Barry atakoval a hlavný zdvihol pravicu.
26:55
26:55
goalSlovan Bratislava dal gól!
Slovan motal hosťom hlavy v pásme, motal, až domotal. Strela od modrej minula bránku, puk sa odrazil k bránkovisku, Jeglič ho posunul na medzikružie a KYLE CHIPCHURA posadil Svedberga s pukom do jeho bránky. Asistencie: Žiga Jeglič a Ivan Švarný.
25:54
importantTaffe tiesnený zakončil na ľavej strane po ľade, puk tesne minul ľavú žrď Svedbergovej bránky.
25:35
Cheechoo sa už už rútil na bránku hostí, zakončiť nemohol, čiarový akciu domácim zastavil a vhadzovať budeme pred Brustom.
24:15
Pekná akcia Ufy skončila strelou z pravého kruhu v podaní Armazasceva, Brust puk poslal späť do hry a belasí ho vyviezli von z pásma.
23:10
Hostia v plnom počte, Slovan svoje vedenie potvrdiť v presilovke nedokázal.
22:22
Hostia vyhodili puk von z pásma, Grigorenko sa do brejku nedostal, Brust vykorčuľoval ďaleko von zo svojej bránky a puk rozohral na hokejky svojim spoluhráčom.
21:10
Nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou a dve minúty trestu pre Korotkova, presilovku si zahrá domáci klub.
21:07
Gončarov s Jegličom poslali na červenej puk po súboji mimo klzisko, vhadzujeme v centrálnom kruhu.
20:14
Slovan vyrobil útok a na jeho konci bolo zakončenie Sersena od modrej, Svedberg v pokľaku puk schoval medzi betónmi.
20:01
Začala sa druhá tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 19:54.
V prvej tretine sme videli nástup do hry v podaní hostí, no z gólu sa radovali domáci hráči, keď sa do listiny strelcov zapísal Cheechoo. Oba tímy hrali niekoľko sekundové presilovky päť na tri, gólmani na oboch stranách však zmenu skóre nepripustili. V závere tretiny zazvonila žŕdka Brustovej bránky. Pomer striel medzi žrde 12:8.
20:00
Prvá tretina sa skončila.
18:58
importantZa Brustom zazvonila konštrukcia jeho bránky, mám pocit, že tým smoliarom bol Fín Hartikainen.
18:35
Hostia v plnom počte, ani Slovan nedokázal využiť početnú výhodu o dvoch hráčov v poli.
17:28
Ufa so štyrmi hráčmi, Slovan má puk pod kontrolou v pásme hostí.
17:09
importantŠvarný dostal puk spoza bránky na vnútornú stranu ľavého kruhu, jeho tvrdý príklep Svedberg vytesnil na ochrannú sieť.
16:35
Nedovolené bránenie v podaní Svedberga, dve minúty odsedí Majorov, Ufa ide do trojky, 53 sekundová presilovka domácich päť na tri.
15:41
Sersen od modrej poslal puk na ochranné sklo a hostia dostali puk von z pásma.
15:28
Za podrazenie dostal dve minúty Dmitrij Makarov, presilovú hru si zahrá Slovan.
13:56
13:56
goalSlovan Bratislava dal gól!
Sersen vystrelil od modrej z ľavej strany, Svedberg puk vyrazil do rohu klziska, tam ho vybojoval Taffe, ktorý puk poslal na ľavý kruh a JONATHAN CHEECHOO puk umiestnil do siete hostí. Asistencie: Jeff Taffe a Michal Sersen.
13:08
Strelecký pokus hostí od pravého kruhu Cheechoo zblokoval na ochrannú sieť.
11:27
Domáci v plnom počte, Slovan prežil svoje dlhé oslabenie, dokonca aj s tromi hráčmi v poli.
11:00
importantKrásny príklep Kuľaša od modrej z jej stredu, ešte krajší zákrok Brusta, ktorý puk vyrazil späť do hry a podržal tím belasých.
10:29
Kuľaš puk v útočnom pásme nedokázal zachytiť, čiarový si to všimol a píska hosťom ofsajd, Ufa sa tak sama pripravila o pásmo.
10:09
Slovan so štyrmi hráčmi, Ufa bude hrať s výhodou jedného muža v poli.
09:45
importantLisin krásne vystrelil z pravého kruhu švihom, Brust pohotovo roztiahol betóny, pravým poslal puk späť do hry a zožal potlesk tribún.
09:27
Skalický dostal dve minúty za podrazenie, 42 sekundová presilovka hostí päť na tri.
09:16
Taffe ušiel defenzíve hostí a z pravej strany doviezol puk pred bránkovisko Ufy, vystrelil na malom priestore, Svedberg puk zneškodnil a na prípadnú dorážku čakal Cheechoo márne.
08:45
Malú skrumáž na medzikruží vyriešil Chipchura, potiahol puk na ľavý kruh a poslal ho von z pásma.
08:23
Kuľaš od modrej z pravej strany chcel poslať puk na bránku domácich, Chipchura ho zblokoval na ochrannú sieť.
08:09
Pri útoku hostí Brust posunul svoju bránku, arbitri to vyhodnotili ako úmyselný čin, Slovan bude hrať v oslabení. Trest odsedí Jeglič.
07:51
Od ľavého kruhu švihom puk na bránku hostí poslal Taffe, Svedberg v pokľaku puk cez svoje náručie schoval do rukavice.
07:29
Slovan zahral pri signalizácií ofsajdu s pukom v pásme hostí, čiarový hru prerušil pre úmyselný ofsajd a vhadzovať budeme pred Brustom.
06:31
Hartikainen z vrcholov kruhov prepálil svoju šancu a puk poslal privysoko na ochranné sklo.
05:55
Chipchura od ľavého kruhu nahodil puk na bránku, Svedberg mal zakrytý výhľad, puk síce zrazil dole na ľad, no k dorážke belasých defenzíva hostí nepustila.
05:33
Puk pod rukavicami Svedberga, ktorý upokojil hru na ploche, Slovan má pásmo na vhadzovanie.
05:22
Hostia v plnom počte, Slovan túto presilovku nezahral ideálne, Ufa svoje oslabenie pozorne ubránila.
04:55
Slovan nevie zamknúť Ufu v pásme a tá si pozorne stráži svoju obranné pásmo.
03:58
Hostia vyhodili puk von z pásma a spoza bránky Brusta začína ďalšia presilovková akcia belasých.
03:22
Grigorenko dostal dve minúty za krosček, presilovku si zahrá Slovan.
03:18
importantSersen dostal ideálnu prihrávku po modrej na ľavú stranu a príklepom pekne vystrelil, Svedberg puk vyrazil pred seba a po malej skrumáži ho napokon dostal pod svoju kontrolu.
01:48
Z pravého kruhu pekne švihom vystrelil Majorov, Brust šiel do rozkľaku a puk pravým betónom vyrazil späť do hry.
00:52
importantHostia priviezli nevýrazný puk pred Brusta, Barry ho vyrazil pred seba a k dorážke na medzikruží sa dostal Bodrov, ktorý trestuhodne minul bránku Brusta.
00:01
Stretnutie sa práve začalo.
Na ľadovej ploche už máme tím hostí, počkáme si na belasých, vypočujeme si hymny oboch krajín a všetko bude prichystané k úvodnému buly zápasu.
Hostia na dnešný duel zvolili všetky svoje klubové farby, Slovan v tmavomodrých dresoch. V bránke hostí sa predstaví Švéd Niklas Svedberg, v bránke domácich Kanaďan Barry Brust.
Príjemný podvečer z Arény Ondreja Nepelu z Bratislavy želám všetkým priaznivcom ľadového hokeja a HC Slovan Bratislava obzvlášť. Fans belasých čakajú Vianoce plné hokeja, Slovan sa predstaví teraz v sérii desiatich zápasov na rodnom ľade. Dnes bude hostiť bielo-modro-zelenú Salavat Julajev Ufa.
Úvodné zostavy:

HC Slovan Bratislava:

Brust (Pogge) – Sersen (C), Kundrátek, Plastino, Švarný (A), Starosta, Ďaloga, Rosandič, Pätoprstý – M. Hlinka, Taffe (A), Cheechoo – Nedorost, Jeglič, Chipchura – Skalický, Lušňák, Šťastný – Musatov, Halama, Petráš

HC Salavat Julajev Ufa:

Svedberg (Gavrilov) – Loginov, Lepistö, Gončarov, Kuľaš, Kornejev, Vorobiov, Arzamascev, Garejev – Omark (A), Grigorenko (C), Hartikainen – Lisin (A), Bodrov, Lazarev – Nesterov, D. Makarov, Maľcev – Majorov, Korotkov, Paršin

Rozhodca:

Bukin, Ravodin – Lazarev, Otmachov.
HC Slovan čaká v aktuálnej sezóne desať zápasový maratón na domácom ľade, v tom prvom z nich už v utorok večer preverí formu jedného z tradičných účastníkov play-off, víťaza Gagarinovho pohára v treťom ročníku súťaže, Salavat Julajev Ufa.

Salavat Julajev Ufa, hokejový klub vznikol v roku 1961. V histórii klubu sa môže hrdiť titulom majstra v poslednej sezóne ruskej ligy pred vstupom do KHL. Trikrát v rade zaujal tretie miesto v rokoch 1995, 1996 a 1997. Klub vstúpil do KHL ako víťaz ligy v roku 2008. V jej prvom ročníku skončil na peknom 9. mieste, aby o rok neskôr skončil na „bronzovom“ stupienku. Najväčší úspech klubu prišiel v treťom ročníku KHL, keď hráči Salavatu získali Gagarinov pohár po finálovej sérii s Atlant Mytišči 4:1 na zápasy. Vo štvrtom ročníku skončili hráči Julajev opäť na 9. mieste a v piatej svojej sezóne v KHL na peknom 7. mieste. V šiestej sezóne to Ufa dotiahla až do konferenčného finále, kde nestačila na neskoršieho víťaza Metallurg Magnitogorsk a celkovým umiestnením bolo krásne 3. miesto. V siedmej sezóne sa Ufa prebojovala do play-off súťaže, no STOP jej v prvom kole vystavil opäť Magnitogorsk, ktorý postupoval ďalej po sérii 4:1 na zápasy a Ufa zaujala celkovú 14. priečku pelotónu. V uplynulej sezóne Ufa opäť zaznamenala v celkovom hodnotení klubov krásne 3. miesto, v prvom kole play-off prešla cez silný AK Bars Kazaň po sérii 4:3 na zápasy. V semifinále konferencie Ufa vystavila stopku hráčom Avangardu Omsk, séria skončila rovnako tak 4:3 na zápasy. V konferenčnom finále však Ufa nestačila na neskoršieho víťaza Gagarinovho pohára a hráčom Metallurgu Magnitogorsk podľahla v sérii 1:4 na zápasy.

V modro-bielo-zelených dresoch hrávajú predovšetkým hráči z Ruskej federácie, s tromi legionármi zo Švédska, dvaja hráči sú z Fínska. Hlavným trénerom je domáci Igor Vladimírovič Zacharkin.

V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenal Salavat Julajev Ufa z 41 zápasov 71 bodov, Slovan odohral o jeden zápas menej a získal celkom 46 bodov. V aktuálnej sezóne sa kluby stretli v septembri na ľade Ufy, domáci zvíťazili po výsledku 6:3, keď základ svojho víťazstva položili v druhej tretine duelu.

Najproduktívnejším hráčom v tíme domácich je Jeff Taffe s 24 kanadskými bodmi (11+13), na druhej priečke Jonathan Cheechoos 22 kanadskými bodmi (9+13). V tíme hostí je na čele kanadského bodovania 40 bodový Linus Omark (9+31), na druhej priečke 33 bodový Teemu Hartikainen (17+16). Gólman domácich Barry Brust disponuje k dnešnému dňu v aktuálnej sezóne 90,7% úspešnosťou zásahov s priemerom 2,77 gólov na zápas, Justin Pogge s 90,2% úspešnosťou drží priemer 3,05 gólov na zápas. Na druhej strane Andrej Gavrilov s 94,5% úspešnosťou zásahov pri priemere 1,66 gólov na zápas, Niklas Svedberg90,9% úspešnosť zásahov s priemerom 2,58 gólov na zápas.

Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, Aréna Ondreja Nepelu privíta klub Salavat Julajev Ufa a my vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na bratislavskej ľadovej ploche.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Urobili sme jeden krok zo zvyšných dvadsiatich, vraví obranca Slovana