O´Neill sa sústredí na mapovanie súperov v F-skupine

SITA|9. okt 2008 o 11:54

Manažér Aston Villy volá po zodpovednej práci.

BIRMINGHAM. Hlavný tréner anglického prvoligového futbalového klubu Aston Villa Birmingham Martin O´Neill dúfa, že sa mu pomocou skautov podarí získať čo najviac informácií o súperoch v F-skupine Pohára UEFA 2008/09, ktorými sú úradujúci slovenský vicemajster MŠK Žilina, český šampión Slavia Praha, aktuálny líder I. nemeckej bundesligy Hamburger SV a slávny holandský tím Ajax Amsterdam.

"Teraz je čas na to, aby sme si zodpovedne urobili svoju prácu. História Hamburgu a Ajaxu je ohromujúca. Hamburg je momentálne výborný v domácej súťaži, je na čele bundesligy a o kvalite hráčov Ajaxu tiež netreba veľa hovoriť. O zostávajúcich dvoch účastníkoch v skupine toho až tak veľa nevieme, o to viac práce v tomto smere preto musíme urobiť," povedal pre oficiálnu internetovú stránku birminghamského klubu www.avfc.premiumtv.co.uk kouč Martin O´Neill a krátko sa vrátil ešte ku štvrtkovému žrebu:

"Myslím si, že sme obstáli celkom dobre. Mohli sme sa dostať aj do ťažšej skupiny, no pravdupovediac sme mohli aj mať aj trochu ľahšiu. Určite bude pre nás najdôležitejší prvý domáci zápas s Ajaxom, ktorý chceme zvládnuť. Stretnutia u súperov sú v pohárovej Európe vždy zradné.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»O´Neill sa sústredí na mapovanie súperov v F-skupine