Oktagon UNDG: Michal Krčmář potvrdil úlohu favorita a postupuje do finále

Vladimír Bilohuščin|27. feb 2021 o 01:00

V súboji tímových kolegov sa prejavili skúsenosti Krčmářa.

Mal to byť súboj favorita Vaška Siváka a čierneho koňa pyramídy Michala Krčmářa. Po zranení Siváka sa ale do semifinále prebojoval Ladislav Krištůfek, ktorý je ale ďalším zástupcom Lanna gymu a tak sa v boji o finale stretli bojovníci z jedného klubu.

Pred súbojom bol jasným favoritom Krčmář, ktorý veľmi takticky zvládol prvý zápas s Lengálom, keď zo súboja odchádzal bez viditeľného zranenia. Na druhej strane Ladislav Krištůfek mal za sebou veľmi tvrdý a vyrovnaný súboj a sám uviedol, že posledné kolo určite prehral.

1. kolo 

Úvodné dejstvo neprinieslo veľa vzrušenia, keď obaja bojovníci skôr taktizovali a okrem low kickov sme nevideli takmer žiadnu akciu.

2. kolo

To prinieslo oveľa viac vzrušenia, keď sme už v úvode videli po klinči tvrdý úder zo strany Krčmářa, po ktorom Krištůfek na chvíľu zamrzol. Krčmář uzavrel kolo pekným kolenom, ktorým si poistil bod na svoju stranu.

3. kolo

Výborné vyvrcholenie zápasu prinieslo tretie kolo, keď bojovníci šli za výhrou a na oboch stranách prišlo takmer k počítaniu. Krčmář bol ale aj v tomto kole o niečo presnejší. 

Michal Krčmář vyhráva na body (30-28 30-28 30-27)

Michal Krčmář: Keď čovek vstúpi do ringu, musía isť všetky emócie bokom. 

 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon UNDG: Michal Krčmář potvrdil úlohu favorita a postupuje do finále