Je to oficiálne, Karlos Vémola vyzve v boxe známeho rapera

Karlos Vémola.
Karlos Vémola. (Zdroj: Oktagon MMA)
Daniel Stankovič|1. júl 2021 o 22:11 (aktualizované 1. júl 2021 o 22:23)

Terminátor mieri do ringu.

PRAHA. To, k čomu sa na československej scéne už dlhšie schyľovalo, sa dnes oficiálne potvrdilo.

Najväčšia tuzemská organizácia Oktagon MMA oznámila prostredníctvom živého vysielania správu, že popredná česká hviezda zmiešaných bojových umení Karlos "Terminátor" Vémola (31-6 MMA) zamieri do prvého profesionálneho duelu v boxe.

„Chcel by som zase niečo dokázať neprajníkom, že sa len neváľam. Terminátor sa chystá na svoj prvý knokaut,“ prehovoril historicky prvý Čech v UFC.

(Zdroj: OKTAGON MMA)

Súperom Terminátora bude bývalý thaiboxer a rapper Otakar Petřina alias Marpo. Súboj by sa mal uskutočniť 13. novembra v Pražskej aréne O2 v rámci turnaja Oktagon Underground. Duel je vypísaný na šesť kôl po troch minútach.

Petřinu môžu domáci fanúšikovia poznať z boxerského zápasu so slovenským rapperom Patrikom "Rytmusom" Vrbovským z decembra 2018.

Karlos Vémola oznamuje veľkú novinku v deň svojich 36-narodenín, pričom najbližšie by sa mal predstaviť už o pár týždňov v zápase o titul strednej váhy Oktagonu proti Poliakovi Marcinovi Naruszczkovi (22-9 MMA).

V neposlednom rade oznámil rodák z Olomouca aj pripravovaný dokumentárny film, ktorý by mal mať v blízkej budúcnosti premiéru.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Je to oficiálne, Karlos Vémola vyzve v boxe známeho rapera