Zápas s Čechom Peňázom? Som srdciar, to môže zvíťaziť, vraví Čepo

Vlasto Čepo.
Vlasto Čepo. (Zdroj: Oktagon MMA)
Adrián Mečiar|15. sep 2021 o 16:50

Čepo knokautoval súpera na Oktagone 27.

BRATISLAVA. Vlasto Čepo môže byť spokojný s tým, ako sa mu darí v tomto roku. Po dvoch víťazstvách na chorvátskej pôde sa znova ukázal fanúšikom na Slovensku a opäť nezaváhal.

V dueli s Milošom Kostičom neuhol ani jeden z aktérov, obaja boli pripravení na tvrdé výmeny. Čepo v našom pozápasovom rozhovore priznal, že taký priebeh od zápasu očakával.

„Úprimne som čakal, že to bude nejako takto. Čakal som, že tiež pôjde silovo, videl som, ako dáva do tých úderov silu. To, keď trafí, vážne to môže odtrhnúť hlavu.

Ale tak sa do tých úderov napínal, že som zakaždým stihol odskočiť. Potom prišiel moment, kedy sme sa na klietke do seba pustili a už som vedel, že z tade cúvať nebudem. Keď sme sa raz začali biť, je blbé ísť dozadu,“ vysvetlil Čepo.

Rozmení Peňáza na drobné?

O zápase s Čechom Matejom Peňázom sa hovorí v podstate už celý rok. Čepo sa mal s Peňázom stretnúť vo finále série Underground, no českého reprezentanta vyradilo zranenie.

Čepo ešte v predošlom zápase v Chorvátsku reagoval na Peňázove vyjadrenia a odkázal, že ho rozmení na drobné.

Na súboj by za istých okolností konečne mohlo prísť koncom tohto roka. Čo by malo byť Čepovou výhodou? „On je výborný postojár, športovec, ja som skôr srdciar, bitkár a povedal by som, že to môže v tom zápase zvíťaziť,“ hovorí.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Zápas s Čechom Peňázom? Som srdciar, to môže zvíťaziť, vraví Čepo