Popri práci musí stíhať aj trénovať. Teraz sa Vojčák teší na rodinu

Štefan Vojčák uspel vo svojej profesionálnej premiére.
Štefan Vojčák uspel vo svojej profesionálnej premiére. (Zdroj: Oktagon MMA)
Adrián Mečiar|15. sep 2021 o 15:45

Meno Štefan Vojčák si treba dobre zapamätať.

BRATISLAVA. Najťažšia váhová kategória v rámci MMA trpí nedostatkom bojovníkov. O ťažké váhy je núdza aj v našich končinách, a preto viacerí zápasníci spojili sily, aby si zabezpečili čo najkvalitnejší tréning.

Súčasťou úderky našich ťažkých váh je tiež Štefan Vojčák, ktorý sa práve na Oktagone 27 dočkal svojho debutu medzi profesionálmi.

S Ukrajincom Golubom si poradil priam expresne, veď zápas netrval ani 30 sekúnd. „No, bolo to rýchle, ani sme to nečakali,“ povedal nám Vojčák.

Myslí na rodinu

Ledva slovenskému bojovníkovi víťazne zodvihli ruku a už prišla priamo v klietke ponuka na ďalší zápas od promotéra Ondřeja Novotného. „Uvidíme, keď tá ponuka príde, ja som naklonený všetkému. Teraz si ale dám týždeň pauzu, lebo sa potrebujem venovať aj rodinke,“ zdôraznil.

Čas s rodinou je pre Vojčáka skutočne cenný. Život zápasníka nie je jednoduchý a skĺbenie bežnej práce s tréningom si pravidelne vyžaduje istú obeť.

Nie som ten typ, ktorý chodí len na tréningy, ale mám popri tom ešte aj robotu. Ani pre ženu to nie je príjemné, že idem z roboty, skončím o štvrtej, rýchlo idem malého vziať zo škôlky, odniesť ho domov, potom zase na tréning a vidí ma až večer o ôsmej, keď prídem rozbitý domov. Máme pre seba maximálne tak víkend,“ dodal Vojčák.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Popri práci musí stíhať aj trénovať. Teraz sa Vojčák teší na rodinu