OKTAGON 26: Titul putuje na Slovensko, Pirát víťazí nad poľským súperom!

(Zdroj: OKTAGON MMA)
Daniel Stankovič|25. júl 2021 o 01:33 (aktualizované 25. júl 2021 o 12:58)

Cesta zavŕšená titulom.

PRAHA. Kto získa dočasný titul strednej váhy a vybojuje si právo vyzvať legendárneho Karlosa "Terminátora" Vémolu?

Hlavný duel večera obstará dvojica Samuel "Pirát" Krištofič (14-3 MMA) a Marcin Naruszczka (22-9-2 MMA).

1. kolo

Pirát v tlaku, Naruszczka zase ostáva v kryte a čaká na kontra údery. Pokus o strh zo strany Piráta končí na pletive, kde ho Poliak natlačil. 

Presná rana od Naruszczky núti Piráta utiecť do bezpečia, kde môže upokojiť narastajúci tlak. 

V prestrelkách zoči voči je viditeľné, že Naruszczka posiela tvrdšie údery, Pirát zase o niečo variabilnejší v rámci útokov.

2. kolo

Už niekoľkí calf kick Piráta. Naruszczka berie slovenského bojovníka na zem, Pirát je ale behom sekúnd na nohách. Boj prebieha opäť v postoji. 

Naruszcka pomaly spomaľuje pod ťarchov práve spomínaného prístupu, kedy sa viackrát snažil dávať do série úderoch množstvo síl. 

Súboj o každý centimeter dokumentuje pasovanie bojovníkov na pletive.

3. kolo

Zopár dobrých zásahov Naruszczky a ďalší calf kick Piráta. Naruszcka vytvára tlak svojím pohybom, pričom následne sa snaží Piráta držať na pletive.

Na malú chvíľu to vyzeralo, že sa Pirátovi podarilo dostať Naruczku na zem, ten urýchlene vstal a dostal sa mimo Slovákov dosah.

4. kolo

Naruszczka kontroluje Piráta od začiatku na pletive a snaží sa ho dostať pod seba. Pirát ho pretáča. Pasovačka vyčerpáva oboch bojovníkov, bude zaujímavé sledovať, komu po nej zostane viac síl do posledných siedmych minút duelu.


5. kolo

Pred oboma bojovníkmi ostáva posledné kolo - z doterajšieho priebehu je veľmi náročné povedať, kto je doterajší víťaz na bodových lístkoch.

Naruszczka prichádza zo sériou tvrdých úderov, ide vpred ako tank. Pozor! Pirát preberá opraty a je to on, kto triafa lepšie. Naruszczka je v problémoch. Obaja sa ocitajú na pletive, Pirát tlačí na Poliaka.

Naruszczka pretáča situáciu, snaží sa silou mocou poslať Piráta na zem, ktorého obrana je viac než účinná. 

Aj keď duel nemusí vyzerať práve najatraktívnejšie, obaja idú na doraz v rámci menších či väčších súbojov na pletive.

Krátko po zápase vstúpil do oktagonu bývalý šampión strednej váhy Karlos "Terminátor" Vémola, ktorý by mal byť najbližším súperom slovenského bojovníka.
Krátko po zápase vstúpil do oktagonu bývalý šampión strednej váhy Karlos "Terminátor" Vémola, ktorý by mal byť najbližším súperom slovenského bojovníka. (Zdroj: OKTAGON MMA)

Výsledok: Na body (48-46 2x, 49-45) víťazí Samuel "Pirát" Krištofič!

Slová víťaza: Nebol som si istý, či som zvíťazil, ani Attila mi nevedel povedať, ako to skončilo. Keď nezoberiem ďalší zápas tak narýchlo, tak sľubujem, že ten výkon bude zas o level lepší.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»OKTAGON 26: Titul putuje na Slovensko, Pirát víťazí nad poľským súperom!