OKTAGON 26: Jednostranná záležitosť. Klinkhammer nedal súperovi šancu

(Zdroj: OKTAGON MMA)
Daniel Stankovič|24. júl 2021 o 21:23 (aktualizované 24. júl 2021 o 21:23)

Nemecký zápasník ostáva aj po dnešku nezdolaným.

PRAHA. Medzi prvými súbojmi večera uvidíme medzinárodný duel v zastúpení talentovaného nemeckého bojovníka Felixa Klinkhammera (4-0 MMA), ktorého bude chcieť o neporaziteľnosť pripraviť Ukrajinec Anatoly Tarasenko (6-3 MMA).

1. kolo

Veľmi sebavedomý postoj s rukami nadol ukazuje favorit duelu Klinkhammer. Dobrý kop a ešte lepšie presne trafené koleno! Nemec pokračuje takedownom a berie Tarasenka pod seba.

Klinkhammer zaberá chrbát súpera a postupne si pripravuje pozíciu na víťazné škrtenie. Tarasenko sa dobre bráni a odoláva tlaku. Do konca kola ostávajú ešte dve minúty, ustojí to? 

Tarasenko sa šikovne bráni a po prvý krát v kariére tak berie Klinkhammera do druhého kola.

2. kolo

Takmer bez úderové obdobie dlhých minút skončil Klinkhammerov ponorený strh na zem. Dostáva sa za chrbát a bojuje do konca kola o vylepšenie pozície, čo sa mu nepodarilo.

3. kolo

Klinkhammer pokračuje v skvelom postoji, pridáva ďalší takedown. Tarasenkov pokus o gilotínu nemal dlhé trvanie. Klinkhammer sa dostáva za chrbát, ale ukončiť ukrajinského zápasníka sa zdá byť počas dnešného duelu nad jeho sily.

Nemec skúsil ešte gilotínu, ktorou zakončil duel.

Výsledok: Na body jasne víťazí Felix Klinkhammer!

Slová víťaza: Ďakujem veľmi pekne za to, že som mohol byť súčasťou tohto turnaja. Ďakujem Karlosovi Vémolovi a môjmu tímu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»OKTAGON 26: Jednostranná záležitosť. Klinkhammer nedal súperovi šancu