Oktagon 25: Holota vydrel víťazstvo nad Hromekom na body

(Zdroj: OKTAGON MMA)
Daniel Stankovič|19. jún 2021 o 18:59 (aktualizované 19. jún 2021 o 19:00)

Druhý zápas na karte patril českému bojovníkovi.

BRNO. Obaja bojovníci sa naposledy predstavili na decembrovom turnaji Oktagon 20, keď podľahli svojím súperom. Tentokrát sa Václav Holota (4-1 MMA) a Daniel Hromek (2-1 MMA) pokúsia vrátiť na víťaznú vlnu. Komu sa to však podarí?

1. kolo

Holota zväzuje Hromeka a následne ho berie pod seba. Hromek sa snaží postaviť a naopak pretočil súpera. Hromek sa postavil a ukazuje taktický zámer držať súboj v postoji. Dobrá predná ruka zo strany Hromeka. Zakročený pokus o takedown úspešný, Hromek na zemi a pokúša sa pri pletive postaviť, čo sa mu darí. Holota skúša tlačiť, jeho pokusy mu však nevychádzajú tak, ako by chcel. 

2. kolo

Holota a jeho ďalší takedown, vstávanie Hromeka je ale od posledného zápasu viditeľne lepšie. Holota si radšej pri pletive ľahá na chrbát, kde sa snaží o páku na nohu. Neúspešne. Hromek vstáva a pri pletive tlačí na súpera. Holota s agresívnym nástupom, silový takedown úspešne doručený. Holota je v plnom mounte, Hromek sa dobre ubránil. V rýchlej spleti výmen grapplingu obaja bojovníci vyzerajú byť unavenejší, takže je otázkou, komu zostane viac síl do prípadného tretieho kola.

3. kolo

Prvá minúta patrí postoju a hneď po nej vidíme takedown v strede klietky od Holotu. Môže ísť o kľúčový okamih, pretože Hromek nemá po blízku klietku, pri ktorej sa bojovníkovi oveľa lepšie vstáva. Holota sa snaží udržať silou mocou Hromeka na zemi, takže nevidíme z jeho strany údery. Posledná minúta nič výrazné už nepriniesla.

Výsledok: Po troch kolách na body víťazí Václav Holota (3x 29-28).

Slová víťaza: Myslím si, že som bol komplexnejším a vďaka tomu som vyhral. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 25: Holota vydrel víťazstvo nad Hromekom na body