Oktagon 24: Výborne pripravený Jorick Montagnac poráža Jozefa Jaloviara

Montagnac víťazí nad Jaloviarom.
Montagnac víťazí nad Jaloviarom. (Zdroj: Oktagon MMA)
Dávid Lukáč|29. máj 2021 o 19:42

Francúz predviedol ukážkovú obranu proti takedownom.

BRNO. Zápas v poloťažkej váhe obstarali Jozef Jaloviar z bratislavského OFA gymu a francúzsky bojovník Jorick Montagnac, pre ktorého to bola premiéra v organizácii Oktagon MMA.

1. kolo

Montagnac začína kolo aktívne, kope tvrdý lowkick. Po štyridsiatich sekundách berie Jaloviar súboj na zem, no Francúz sa dokázal postaviť. Ďaľší takedown Jaloviara a opäť úspešne postavenie Montagnaca. Francúz skúsil naskočené koleno a skončil na zemi, no scenár sa znova zopakoval a v postoji dokázal ešte v závere kola ohroziť Jaloviara údermi.

2. kolo

Skvelá Montagnacova obrana proti takedownom slávi úspech. Jaloviar sa ho bezúspešne snaží dostať na zem, nepridáva však žiadne údery. Francúz dominuje v postoji a pomaličky rozoberá slovenského bojovníka. Kolo zakončuje Montagnac boxerskou kombináciou a pripisuje si ho jasne pre seba.

3. kolo

Kolo začína v pomalom tempe, po minúte a pol sa Jaloviar pokúša o strh na zem, no Montagnac opäť predviedol fantastickú obranu. Ondřej Novotný z komentátorského miesta hlási, že Francúz vedie na signifikantné údery 26:0, čo len dokazuje jeho dominanciu v postoji. Jaloviar sa pred koncom kola snaží pri pletive o takedown, no rozhodca súboj vracia pre neaktivitu do stredu klietky. Montagnac pár sekúnd pred záverečným klaksónom posiela Jaloviara k zemi, pripisuje si knockdown a stane sa jasným bodovým víťazom.

Výsledok: Jorick Montagnac poráža Jozefa Jaloviara na body (30-27, 30-27, 30-27).

Slová víťaza: Bol to skvelý zápas. Mohol by som dostať pivo?

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 24: Výborne pripravený Jorick Montagnac poráža Jozefa Jaloviara