Oktagon 23: Ukončenie, aké čakal len málokto! Karol Ryšavý je späť na víťaznej vlne

Karol Ryšavý prekvapil Kuzníka submisiou.
Karol Ryšavý prekvapil Kuzníka submisiou. (Zdroj: Oktagon.tv)
Adrián Mečiar|1. máj 2021 o 21:10

Slovenský bojovník adeptom na zisk bonusu za výkon večera.

BRNO. Česko-slovenský stret, zároveň konfrontácia medzi dvojicou špičkových klubov. Trnavský Spartakus Fight Gym bude zastupovať Karol Ryšavý, v opačnom rohu bude stáť Matej Kuzník z pražského Reinders MMA.

Zaujímavé je, že sa zápasníci pred týmto duelom nachádzajú v úplne odlišnej situácii. Ryšavý prehral svoje posledné dva zápasy, no obe porážky prišli proti bojovníkom zo špičky ľahkej váhy. Kuzník naopak ťahá šnúru troch víťazstiev.

1. kolo

Opatrný úvod. Dá sa očakávať, že obaja majú rozdielnu taktiku. Ryšavý pravdepodobne bude chcieť udržať súboj v postoji, Kuzník sa zas bude spoliehať na svoju zem.

Prichádza nástup do takedownu, no Ryšavý má chytenú gilotínu! Kuzník sa snaží pretočiť, ale toto vyzerá pre Ryšavého veľmi dobre!

A je koniec, Karol Ryšavý je späť na víťaznej vlne! To bolo rýchle, ale tak veľmi potrebné víťazstvo pre slovenského bojovníka.

Asi málokto čakal, že uškrtí takého výborného zápasníka, akým je Kuzník. Ryšavý preukázal, že sa neustále zlepšuje a z predošlých neúspechov si vzal ponaučenie do ďalších bojov.

Výsledok: Karol Ryšavý poráža Mateja Kuzníka v prvom kole na submisiu.

Slová víťaza: Som najšťastnejší človek na planéte, ten tlak je preč. 

Ryšavý ďalej ďakuje svojmu tímu, ktorý ho vždy podporuje, rovnako svojim blízkym. Pýta si bonus za výkon večera a treba priznať, že zatiaľ je vážnym adeptom na zisk tohto ocenenia.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 23: Ukončenie, aké čakal len málokto! Karol Ryšavý je späť na víťaznej vlne