Oktagon 22: Robo Pukač je späť! Po výhre už má pred sebou ďalšiu výzvu

Robo Pukač po zápase prijal výzvu Matúša Juráčka.
Robo Pukač po zápase prijal výzvu Matúša Juráčka. (Zdroj: Oktagon MMA)
Adrián Mečiar|27. mar 2021 o 20:15

Pukač už pozná meno ďalšieho potenciálneho súpera.

BRNO. Robo Pukač sa chce po prehrách s Krištofičom a Wittnerom odraziť naspäť na víťaznú vlnu, no vôbec to nebude mať jednoduché. Čaká ho duel s Janom Malachom, ktorý naopak ťahá šnúru troch výhier.

1. kolo

Zápas otvára úspešne dotiahnutý takedown zo strany Roba Pukača. Pukač je v tejto pozícii silný a ihneď to aj dokazuje dobrou kontrolou. Pozor, Pukač sa pokúša o páku na ruku, no tento pokus ešte duel neukončí.

Každopádne, Malach je naďalej v defenzíve a to je pre Slováka najpodstatnejšie. Pukač sa nevzdáva, znova chce pretlačiť páku na ruku a Malach odklepáva, je koniec! Pukač to predsa zvládol dotiahnuť už v prvom kole.

Výsledok: Robo Pukač vyhráva submisiou (kimura) v prvom kole.

Slová víťaza: Toto bolo veľmi ťažké obdobie, ani si dokážete predstaviť, ako som chcel vyhrať tento zápas. Toto mi vychádza aj na tréningu, ale bol veľmi silný. Teraz sa teším na narodenie syna, ďalší súboj by som chcel mať niekedy na jeseň.

Následne do klietky vstúpil Matúš Juráček, ktorý najskôr pogratuloval Pukačovi k víťazstvu a očakávanému príchodu potomka na svet. Potom však vyzval Pukača na súboj a ten súhlasil, i keď zopakoval, že bude môcť nastúpiť do potenciálneho duelu až o pár mesiacov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 22: Robo Pukač je späť! Po výhre už má pred sebou ďalšiu výzvu