Oktagon 33: Polívka predviedol dominantný výkon, súper nenastúpil do 3. kola

Zdenek Polívka
Zdenek Polívka (Zdroj: Oktagon MMA)
Vladimír Bilohuščin|4. jún 2022 o 21:00

Český reprezentant sa vrátil na víťaznú vlnu.

FRANKFURT. Súboj bojovníkov strednej váhy, to bol stret Zdenka Polívku a Cheicka Koneho. Obaja súperi prichádzali do súboja po prehrách, keď Kone nestčil na Peňáza a Polívka zasa podľahol Alexovi Lohoremu.

Kone pritom podal proti veľkému favoritovi Peňázovi veľmi sympatický výkon, keď mu dokázal konkurovať až do tretieho kola.

Polívkovi zasa súboj s Lohorem vôbec nevyšiel a českého reprezentanta mohla prehra mrzieť dvojnásobne, keďže jeho súper dostal šancu zabojovať o titul proti patrikovi Kinclovi.

Obom bojovníkom tak šlo o veľa a tešiť sme sa tak mohli na výborný súboj vo vysokom tempe.

Dominantný výkon

To sa potvrdilo hneď v úvode, keď hlavne Polívka vyštartoval po súperovi a po pár low kickoch prišeil prvý takedown. Na zemi ale pohrozil aj Kone, keď súperovi chytil nohu a pokúsil sa o páku.

Polívka ale rýchlo z pozície unikol a razom bol vo víťaznej pozícii. Tu zasypával Koneho údermi a pokusmi o škrtenie, súboj ale v prvom dejstve ukončiť nedokázal.

Veľký tlak pokračoval aj po prestávke, keď Polívka už v úvode preniesol súboj na zem. Dominancia pokračovala aj v druhom dejstve a tak musel prísť koniec pred časovým limitom, ak by chcel Kone pomýšľať na víťazstvo.

K tomu sa ale súboj nedostal, keďže zranenie rebier Konemu nedovolilo nastúpiť do záverećného dejstva a Polívka si tak pripísal dôležitú výhru.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 33: Polívka predviedol dominantný výkon, súper nenastúpil do 3. kola