Dva titulové zápasy? Zahájenie roka 2022 bude v Oktagone veľkolepé

Samuel "Pirát" Krištofič.
Samuel "Pirát" Krištofič. (Zdroj: OKTAGON MMA)
SvetMMA|2. dec 2021 o 17:58 (aktualizované 2. dec 2021 o 18:04)

Fanúšikovia sa majú na čo tešiť.

PRAHA. Koniec roka 2021 našiel československú scénu zmiešaných bojových umení v neľahkej situácii. Z dôvodu pandemickej situácii sa totiž zrušili hneď dva divácky veľmi očakávané turnaje.

Koncom novembra padlo najprv rozhodnutie vedenia najväčšej organizácie Oktagon MMA presunúť podujatie Oktagon 29 do menšej haly Bobby centrum v Brne, aby ho neskôr nasledoval aj jubilejný turnaj Oktagon 30.

Vzhľadom na nepriaznivú situáciu ohľadom celosvetovej pandémie ochorenia COVID-19 sa však promotéri Oktagonu rozhodli v čo najkratšej dobe pripraviť pre divákov veľkolepý turnaj.

Začiatok roka 2022 by mal fanúšikom MMA vynahradiť všetko zameškané. Už 26. februára by na turnaji Oktagonu mali prebehnúť hneď dva titulové zápasy.

Ako oznámila organizácia na sociálnych sieťach, v pražskej aréne O2 by sa mal uskutočniť súboj o opasok strednej váhy medzi Samuelom "Pirátom" Krištofičom a Patrikom Kinclom.

V druhom dueli o opasok uvidíme odvetu dvoch ťažkých váh európskej úrovne, kde šampióna poloťažkej váhy Viktora Peštu vyzve Nemec Viktor Puetz.

Správu aktualizujeme...

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Dva titulové zápasy? Zahájenie roka 2022 bude v Oktagone veľkolepé