O2 aréna na konci decembra nebude, Oktagon 30 sa presúva do Brna

Pirát Krištofič a Patrik Kincl
Pirát Krištofič a Patrik Kincl (Zdroj: OKTAGON 30)
SvetMMA|2. dec 2021 o 17:30 (aktualizované 2. dec 2021 o 17:35)

Zakončenie roka 2021 v znamení zmien.

PRAHA. Jubilejný turnaj najväčšej domácej organizácie Oktagon 30 sa nakoniec v O2 aréne neuskutoční. Divácky najočakávanejšie podujatie roka ovplynila súčasná nepriaznivá pandemická situácia v Českej republike.

Organizácia oznámila dôležité rozhodnutie na sociálnych sieťach. Turnaj Oktagon 30 sa tak presunie do haly Bobby centra v Brne.

Čo sa týka fanúšikov, ktorí sa tešili na podujatie v O2 aréne, ani tí zúfať nemusia. Zo správy Oktagonu je zrejmé, že lístky na pôvodný turnaj ostávajú v platnosti. Ten sa uskutoční 26. februára budúceho roku v O2 aréne.

Na podujatie, ktoré je presunuté do haly Bobby centra v Brne sa predaj lístkov začne odzajtra.

O2 aréna 30.12 nebude. Je to pre nás smutné, ale nemôžeme čakať, aká bude situácia. Aj keď sa pozývame do Bobby centra v Brne, tak to vyzerá, že ani tých tisíc ľudí tam úplne nebude môcť byť. Zovšiadial idú zlé signály, že sa opatrenia budú ešte sprísňovať. Mali sme viacero variant, avšak tento je najlepší. Hlavný súboj Pirát vs. Kincl bude preložený na iný dátum, nie je zrušený.

Je možné, že sa v Brne možno nebudú môcť zúčasniť diváci, preto sme sa rozhodli, že ako firma, ktorá chce zarábať, tak musíme pozerať aj na finančné hľadisko. Druhý dôvod je, že tento zápas si zaslúži veľký zápas,“ oznámil promotér Oktagonu Ondřej Novotný v relácii MMA Letem Světem.

Správu aktualizujeme...

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»O2 aréna na konci decembra nebude, Oktagon 30 sa presúva do Brna