Obrovská pocta! Oktagon a promotér Novotný sú v prestížnom svetovom hlasovaní MMA

Turnaj Oktagonu.
Turnaj Oktagonu. (Autor: Oktagon MMA)
1. aug 2023 o 18:40

Oktagon je medzi najlepšími.

BRATISLAVA. Československá organizácia Oktagon MMA už sedem rokov prináša fanúšikom zmiešaných bojových umení nezabudnuteľné zážitky, atraktívny zápasy a príbehy domácich či zahraničných bojovníkov.

S postupnou expanziou do Nemecka a Veľkej Británie sa Oktagon stále viac a viac dostáva do povedomia fanúšikov, bojovníkov a novinárov.

Sľubne vyvívajúcu sa cestu Oktagonu najnovšie potvrdili aj prestížne ocenenia World MMA Awards 2023, kde sa v spoločnosti tých najlepších ušli Oktagonu ušlo viacero miest.

Jubilejné pätnáste udeľovanie World MMA Awards tento rok potrvá do 15. septembra. V hlasovaní sa rozhoduje o 23 oceneniach, pričom v každej kategórii je udelených päť nominácií.

Tento rok fanúšikovia a zástupcovia Oktagonu môžu tešiť z troch nominácií.

V kategórii o najlepšieho promotéra roka je nominovaný promotér Oktagonu Ondřej Novotný spolu s absolútnou svetovou špičkou ako Dana White (prezident UFC), Peter Murray (PFL), Scott Cooker (Bellator MMA) a Maciej Kawulski (KSW).

V kategórii comeback roka 2023 je nominovaný Angličan John Hathaway, ktorý sa po vážnych zdravotných problémoch vrátil do sveta MMA.

Turnaj Oktagon 43, ktorý v Prahe priniesol odvetu duelu Kincl vs. Vémola, bol dejiskom raritnej submisie (inverted omoplata) Louisa Glismanna.

Dánove ukončenie teraz zabojuje o najlepšiu submisiu roka 2023.

Tu to však nekončí, pretože organizácia Oktagon MMA je nominovaná na svetovú organizáciu roka 2023.

A akú má Oktagon konkurenciu? Ako inak, svetovú špičku - UFC, Bellator, PFL, KSW.

Prestížne svetové ocenenie je tak iba ďalším dôkazom, že v Česku a na Slovensku majú fanúšikovia zmiešaných bojových umení v podobe Oktagonu svetový produkt.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Obrovská pocta! Oktagon a promotér Novotný sú v prestížnom svetovom hlasovaní MMA