O slovenského rodáka Hradeckého majú záujem aj v Anglicku

Minulý rok v novembri sa Hradecký predstavil v drese Fínska v medzištátnom prípravnom stretnutí v Žiline proti SR.
Minulý rok v novembri sa Hradecký predstavil v drese Fínska v medzištátnom prípravnom stretnutí v Žiline proti SR. (Autor: TASR)
SITA|18. máj 2015 o 16:46

Britský denník Daily Mail informoval, že sa o Hradeckého zaujímajú Swansea City, FC Southampton a Crystal Palace či nemenované tímy z Nemecka, Talianska a Ruska.

KODAŇ. Brankár fínskej futbalovej reprezentácie Lukáš Hradecký by mohol po skončení aktuálnej sezóny odísť z dánskeho klubu Bröndby Kodaň do kvalitnejšej ligovej súťaže.

Dánsky Ekstra Bladet pripomenul, že 25-ročný bratislavský rodák dosiahol v tejto sezóne už pätnásťkrát čisté konto. A v ostatných deviatich súťažných stretnutiach inkasoval iba dva góly.

Lukáš Hradecký pôsobí sedem rokov v Dánsku.

Svojimi výkonmi zaujal viacero zahraničných klubov - medzi nimi aj viacero účastníkov anglickej Premier League. Daily Mail informoval o interese Swansea City, FC Southampton a Crystal Palace či nemenovaných tímov z Nemecka, Talianska a Ruska.

"Zatiaľ neviem povedať, či budem hrať za Bröndby aj v novej sezóne," povedal Hradecký v rozhovore pre Ekstra Bladet.

"Som rád, že ma v klube chcú naďalej, ale po siedmich rokoch v Dánsku by možno bolo dobré skúsiť niečo iné. Musím zvážiť všetky alternatívy," dodal.

Pán Čisté konto - takúto prezývku si Hradecký vyslúžil ešte v Esbjergu.

Hradecký chytal v rokoch 2009 až 2013 za Esbjerg, následne prestúpil do Bröndby. Jednotkou v Esbjergu je momentálne slovenský reprezentant Martin Dúbravka.

Minulý rok v novembri sa gólman predstavil v drese Fínska v medzištátnom prípravnom stretnutí v Žiline proti SR.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»O slovenského rodáka Hradeckého majú záujem aj v Anglicku