O Jána Ďuricu sa zaujímajú moskovské kluby

Ján Ďurica v drese slovenskej reprezentácie.
Ján Ďurica v drese slovenskej reprezentácie. (Autor: SITA AP)
SITA|24. jan 2009 o 09:50

Z hry o získanie slovenského futbalistu Jána Ďuricu pôsobiaceho v ruskom prvoligovom Saturne Moskovská oblasť s najväčšou pravdepodobnosťou vypadol grécky veľkoklub Panathinaikos.

ATÉNY. Z hry o získanie slovenského futbalistu Jána Ďuricu pôsobiaceho v ruskom prvoligovom Saturne Moskovská oblasť s najväčšou pravdepodobnosťou vypadol grécky veľkoklub Panathinaikos Atény. Vedenie "zeleno-bielych" sa nedokázalo dohodnúť so zástupcom hráča na finančných podmienkach a navyše, 27-ročný ľavonohý obranca neustále preferoval zotrvanie v metropole Ruska.

"Panathinaikos sa už na 99 percent vzdal možnosti angažovať Jána Ďuricu. Problémom sú peniaze, ako aj fakt, že hráč uprednostňuje ponuky z Moskvy," povedal v piatok večer pre agentúru SITA zdroj blízky dianiu u 19-násobného gréckeho ligového šampióna.

O stabilného člena reprezentácie SR prejavili v januári záujem dva moskovské tímy s veľkými ambíciami - CSKA a Lokomotiv. Armádny klub ponúkal podľa ruských médií Saturnu 4 milióny eur, "železničiari" prišli s polovičnou sumou. Ján Ďurica nedávno pre agentúru SITA potvrdil, že jeho prioritou je ruská najvyššia súťaž, keďže si počas trojročného pôsobenie v Saturne zvykol na prostredie a ovláda aj jazyk. "Ak by som mal len jednu ponuku, tú z Atén, asi by som neváhal a išiel by som do Grécka. Zatiaľ sú však v hre aj ruské tímy, a to je pre mňa priorita číslo jeden," povedal rodák z Dunajskej Stredy a najlepší vľavo hrajúci stopér ruskej ligy v roku 2007.

Nachádzate sa tu:
Domov