Nominácia SR "21" na prípravný duel s Trnavou bez legionárov

SITA|6. mar 2008 o 13:17

BRATISLAVA 6. marca (SITA) - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Jozef Barmoš oznámil 18-člennú nomináciu na blížiaci sa prípravný zápas proti corgoňligovému tímu Spartak Trnava, ktorý ...

BRATISLAVA 6. marca (SITA) - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Jozef Barmoš oznámil 18-člennú nomináciu na blížiaci sa prípravný zápas proti corgoňligovému tímu Spartak Trnava, ktorý sa uskutoční v utorok 11. marca o 10.30 h na Štadióne Antona Malatinského v Trnave. Už teraz je však jasné, že z pôvodného kádra nebude realizačnému tímu k dispozícii Roman Sloboda z FC Nitra. "Športový manažér Nitry Igor Demo ma vo štvrtok dopoludnia informoval, že Sloboda nie je zdravotne v poriadku. Vo víkendovom stretnutí Corgoň ligy sa zranil, potom mu ´natieklo´ koleno a podľa lekára Malinovského potrebuje približne dvojtýždňový odpočinok. O tom, koho povoláme namiesto neho, sa rozhodneme až v nedeľu po nasledujúcom ligovom kole," informoval agentúru SITA hlavný kouč SR "21" Jozef Barmoš.

Keďže ide len o niečo viac ako 24-hodinový zraz, v kádri dvadsaťjednotky tentoraz nefiguruje žiadny legionár. "Nie je to asociačný termín, preto sme ani nemali snahu povolávať niekoho zo zahraničia. Do úvahy aj tak prichádzali len Jendrišek a Harsányi, pretože Opiela aj Jonáš sú momentálne mimo hry," skonštatoval J. Barmoš.

Duel proti "bílým andelom" bude pre slovenských mladíkov poslednou previerkou pred blížiacim sa duelom

7. skupiny kvalifikácie ME 2009, ktorý Barmošovi zverenci odohrajú 26. marca na Waldstadione v Paschingu proti domácemu Rakúsku. "Mnohí hráči z kádra sa neobjavujú v základných zostavách svojich tímov, dostávajú málo šancí. Preto sme chceli využiť túto možnosť a rozhodli sme sa odohrať ešte jeden duel. Chceme si overiť niektoré varianty v zostave. Zápas s Rakúskom je tu už čo nevidieť, nezostáva nám veľa času," uviedol tréner SR "21", ktorý nominovaných hráčov privíta na zraze v pondelok 10. marca 2008 o 12.30 h v hoteli Transpetrol v Senci: "Po ľahkom obede nás čaká tréning a po večeri si rozoberieme prípravné duely v Turecku. Na druhý deň sa po raňajkách presunieme do Trnavy, kde bude po stretnutí ukončenie zrazu," dodal Jozef Barmoš.


Osemnásťčlenná nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov na sústredenie a prípravný zápas proti corgoňligovému tímu Spartak Trnava (hrá sa na Štadióne Antona Malatinského v Trnave v utorok 11. marca o 10.30 h):

Brankári: Tomáš Košický (Inter Bratislava), Ľuboš Kamenár (Artmedia Petržalka).

Obrancovia: Ján Maslo (MFK Ružomberok), Martin Tóth (FC Nitra), Lukáš Džogan (MFK Košice), Erik Čikoš (Inter Bratislava), Ivan Janek (Slovan Bratislava), Peter Pekarík (MŠK Žilina).

Stredopoliari: Peter Maslo (MFK Ružomberok), Matej Ižvolt, Ján Nemček (obaja Slovan Bratislava), Patrik Mráz (Artmedia Petržalka), Ľuboš Hanzel (FC Senec), Roman Sloboda (FC Nitra), Pavol Pilár (MFK Ružomberok).

Útočníci: Pavol Jurčo (MFK Košice), Juraj Piroška (Artmedia Petržalka), Filip Hlohovský (AS Trenčín).


Náhradníci:

Brankári: Roman Smieška (MFK Ružomberok), Lukáš Hroššo (FC Nitra).

Hráči v poli: Martin Nosek, Tomáš Zápotoka, Marek Kuzma (všetci ZTS Dubnica), Ondrej Čurgali, Karol Karlík (obaja FC Nitra), Tomáš Majtán, Roman Tarek, Radoslav Augustín (všetci Inter Bratislava), Tomáš Ďubek, Juraj Kucka (obaja MFK Ružomberok), Vratislav Gajdoš (Dukla Banská Bystrica), Lukáš Janič (MFK Košice).


Realizačný tím:

hlavný tréner: Jozef Barmoš

asistenti trénera: Jozef Vukušič, Viliam Hyravý, Roland Praj

technický vedúci: Peter Palenčík

lekár: MUDr. Pavel Malovič

masér - fyzioterapeut: Viliam Kalmán


Nachádzate sa tu:
Domov