Niedermayer a Selänne sa ešte stále nerozhodli

Teemu Selänne ani Scott Niedermayer sa stále nerozhodli či posledná víťazná sezóna bola ich poslednou v kariére.
Teemu Selänne ani Scott Niedermayer sa stále nerozhodli či posledná víťazná sezóna bola ich poslednou v kariére. (Autor: SITA)
SITA|11. okt 2007 o 12:36

ANAHEIM 11. októbra (SITA) - Dve hviezdy minuloročného tímu Anaheim Ducks Scott Niedermayer a Teemu Selänne sa zatiaľ nerozhodli, či definitívne ukončia svoju kariéru.

ANAHEIM 11. októbra (SITA) - Dve hviezdy minuloročného tímu šampióna kanadsko-americkej hokejovej NHL Anaheim Ducks Scott Niedermayer a Teemu Selänne sa zatiaľ nerozhodli, či definitívne ukončia svoju bohatú kariéru, alebo ešte naskočia do rozbehnutej sezóny. Fanúšikovia im však v stredu v deň prvého domáceho duelu nového ročníka, v ktorom "káčeri" vyhrali nad Bostonom 2:1, dali jasne najavo, že ich chcú opäť vidieť v drese svojho obľúbeného tímu. "Ešte jeden rok!" skandovali priaznivci Ducks, keď sa spomínaná dvojica pridala ku svojim bývalým spoluhráčom pri vyvesovaní pamätnej vlajky k prvému triumfu v Stanleyho pohári v histórii klubu. Aj komisár NHL Gary Bettman sa naklonil k bývalému kapitánovi Ducks Niedermayerovi a povedal mu: "Samozrejme, veľmi radi by sme ťa videli späť na ľade."

Niedermayer ešte počas leta oznámil generálnemu manažérovi Anaheimu Brianovi Burkovi, že je naklonený myšlienke skončiť. "Už som si tým však nie taký istý," povedal v stredu 34-ročný bek. "Počas leta to bolo hektické, každý deň som asi desaťkrát musel odpovedať na tú istú otázku," dodal najužitočnejší hráč minuloročného play off. Zatiaľ si neurčil termín, do ktorého by sa chcel definitívne rozhodnúť.

Selänne to mal vo Fínsku oveľa jednoduchšie, mohol si od hokeja oddýchnuť a venovať sa plnohodnotne rodine. "Nebol som tu v Anaheimu a o to to bolo lepšie. Keď sa rozhodnem vrátiť späť do ligy, musí to vyjsť z môjho vnútra. Chcem, aby som sa rozhodol správne a nikdy to neoľutoval," skonštatoval "fínsky blesk".

Nachádzate sa tu:
Domov