Nechcem na nič vyčkávať, hovorí Ronald Paradeiser pred hlavným duelom

Vladimír Bilohuščin|10. sep 2020 o 02:00

OKTAGON 16 prinesie uz 26.9. stret veľkých talentov ľahkej váhy.

Organizácia Oktagon MMA sa po sérii turnajov s podtitulom Underground vracia s nabitou kartou k MMA. Hlavný zápas večera podujatia OKTAGON 16 pritom obstarajú Karol Ryšavý a Ronald Paradeiser, ktorým môže výhra priniesť pozvánku na titulový duel. A to je cieľom aj zástupcu OFA Bratislava. 

V nedávnom príspevku na Instagrame si spomínal, že váš duel vnímaš ako neoficiálne finále Výzvy. Bol to hlavný dôvod prijatia zápasu s Karolom?

Obidvaja sme boli vo Výzve a vnímam to ako také malé vynahradenie, že som musel odstúpiť a nemohli sme sa tým pádom stretnúť a zmerať si sily. Hlavným dôvodom však nebola Výzva, ale rebríček. V tom som nemal veľmi na výber s kým mám ísť. Bol tam len môj tímový kolega Miro Štrbák alebo Karol. Takže voľba bola jasná.

Spomínaš si ako si zareagoval na to, že s Karolom budete mať hlavný zápas OKTAGON 16? Očakával si to?

Určite ma to milo prekvapilo. Mal som v hlave nejaký veľký zápas, ale nečakal som že príde tak skoro. Som za to vďačný a taktiež mi to dodáva motiváciu do tréningu.

Popísal by si tvoj bežný deň v príprave?

Ráno vstanem vystrečujem sa, najem sa, utekám na tréning, trénujem, spím a znovu tvrdo trénujem. Večer nachvíľu vypnem, povenujem sa priateľke a idem spať . Cez víkendy sa snažím oddychovať a povenovať sa svojim blízkym. Tak to ma asi viacero bojovníkov.

Bude to s Karolom podľa teba taktická vojna alebo prestrelka od prvej minúty?

Neviem sa vyjadriť s akou taktikou príde Kajo, ale z mojej strany určite nechcem na nič vyčkávať.

Aké podľa teba budú tvoje výhody?

Mojou najväčšou výhodou je určite rozpätie mojich paží, rýchlosť a momentálne aj vyzápasenosť. Keďže som si v Undergrounde odbil 4 zápasy a 3 z toho na plný počet kôl.

Čo ti dalo učinkovanie v Undergrounde?

Underground mi dal veľa skúsenosti, čo sa taktiky týka vyzápasenosti a taktiež tréningového procesu. Toto bojovník nenaberie inde ako v zápasoch.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Nechcem na nič vyčkávať, hovorí Ronald Paradeiser pred hlavným duelom