Nasrimu prekáža porovnávanie so Zidanom

SITA|23. aug 2008 o 17:23

LONDÝN 23. augusta (SITA) - Francúzsky stredopoliar anglického futbalového klubu Arsenal Londýn Samir Nasri žiada, aby ho už neporovnávali s jeho krajanom Zinedinom Zidanom. Rovnako ako trojnásobný Najlepší ...

LONDÝN 23. augusta (SITA) - Francúzsky stredopoliar anglického futbalového klubu Arsenal Londýn Samir Nasri žiada, aby ho už neporovnávali s jeho krajanom Zinedinom Zidanom. Rovnako ako trojnásobný Najlepší hráč sveta, aj Nasri má korene v Alžírsku a na ihrisku sa prezentuje podobným štýlom hry ako populárny "Zizou". V rozhovore pre oficiálny časopis londýnskeho klubu sa 21-ročný hráč nechal počuť, že život v tieni Zidana je pomerne zložitý. "Mnoho mladých ľudí, ktorí majú pôvod v Afrike, sa rado porovnáva so Zidanom. Je pre nich veľkých vzorom," nechal sa počuť Nasri a dodal: "Je to veľká česť, keď vás porovnávajú s hráčom, ktorý má také kvality. Na druhej strane to môže mať negatívny dopad na mladých hráčov vo veku približne 17 rokov. Znamená to, že fanúšikovia čakajú od vás fantastické výkony v každom stretnutí."

Nasri prestúpil do hlavného mesta Anglicka v lete tohto roka z Olympique Marseille a vo svojom debute v Premier League v stretnutí úvodného kola vsietil jediný gól zápasu proti West Bromwichu Albion, ktorého dres oblieka slovenský obranca Marek Čech.

Nachádzate sa tu:
Domov