Naposledy hrala pred rokom. Azarenková sa vráti už pred Wimbledonom

Viktoria Azarenková.
Viktoria Azarenková. (Autor: TASR/AP)
SITA|22. máj 2017 o 14:02

Bieloruskej tenistke v minulosti patrilo vo svetovom rebríčku prvé miesto.

BRATISLAVA. Bieloruská bývalá jednotka svetového rebríčka tenistiek vo dvojhre Viktoria Azarenková sa po materskej prestávke opätovne objaví v akcii už v júni. Pôvodne to malo byť až od 31. júla na turnaji na tvrdom povrchu v americkom Stanforde v Kalifornii.

"Mám dobré správy. Moja príprava sa vyvíja dobre a cítim, že sa už môžem vrátiť do súťažného diania. Leo mi naznačil, že chce vidieť Londýn a Wimbledon," so smajlíkom uviedla na twitteri 27-ročná Azarenková, spomenuté meno patrí jej synovi.

"V nasledujúcich dňoch skompletizujem môj program pred Wimbledonom - plánujem odohrať jedno prípravné podujatie na tráve," predznamenala víťazka melbournských grandslamových Australian Open 2012 a 2013.

Rodáčka z Minska vlani na jar získala tzv. Sunshine Double v Indian Wells a Miami. Dosiaľ naposledy hrala v máji 2016 na vrcholnom parížskom antukovom Roland Garros, v prvom kole sa vzdala Talianke Karin Knappovej, 15. júla oznámila tehotenstvo. Porodila 20. decembra, dieťa má so životným partnerom Billym McKeaguem.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Naposledy hrala pred rokom. Azarenková sa vráti už pred Wimbledonom