Najhoršie predpoklady sa naplnili. Šampión Oktagonu v Edene nenastúpi

Patrik Kincl.
Patrik Kincl. (Autor: Oktagon MMA)
SvetMMA|25. máj 2024 o 21:25

Historické podujatie na futbalovom štadióne v Edene prišlo o očakávaný zápas.

PRAHA. Titulový súboj Matěja Peňáza so šampiónom Patrikom Kinclom sa na podujatí Oktagon 58 neuskutoční. Kincla totiž vyradilo zranenie.

O nie ideálnom zdravotnom stave šampióna sa už v zákulisí šepkalo, teraz to potvrdila aj organizácia Oktagon MMA.

„Patrik Kincl je zranený a nebude schopný nastúpiť do zápasu na turnaji OKTAGON 58 v Edene. Mali sme pre vás pripravenú skvelú alternatívu. Matěj “Money” Peňáz vs. Vlasto „El Chapo“ Čepo sa ale bohužiaľ konať nebude.

Zatiaľ čo Čepo je do zápasu pripravený nastúpiť podľa dohodnutých a oznámených podmienok, Matěj Peňáz tento zápas nakoniec zhodil zo stola.

Chcel bojovať iba o titul. Teraz aktívne hľadáme náhradu tohto zápasu, budeme vás čo najskôr informovať,“ oznámil Oktagon na sociálnych sieťach.

Zarážajúce je, že práve Čepo bol titulovým náhradníkom v prípade zranenia jedného z bojovníkov. Napriek tomu s ním Matěj Peňáz súboj odmietol.

K odstúpeniu sa vyjadril aj Patrik Kincl, ktorý ozrejmil svoje zdravotné problémy.

„Ahoj, toto nie sú úplne veselé správy. Kvôli zraneniu a následnej infekcii, som bohužiaľ nútený zo zápasu odstúpiť. Mrzí ma to, na Eden som sa tešil.

Historická akcia v Čechách, pri ktorej nebudem, ale bohužiaľ sa nedá nič robiť. V aktuálnom stave nie som schopný sa pripravovať na zápas.

Musím sa sústrediť na to, aby som to zo seba dostal. Budem veriť, že čoskoro budem opäť späť,“ odkázal Patrik Kincl svojim fanúšikom.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Najhoršie predpoklady sa naplnili. Šampión Oktagonu v Edene nenastúpi