Na San Sire v základe "rossoneri" asi Filippo Inzaghi

SITA|27. apr 2007 o 18:57

MILÁNO 27. apríla (SITA, AP) - Kormidelník talianskeho prvoligového futbalového klubu AC Miláno Carlo Ancelotti v piatok naznačil, že útočníka Alberta Gilardina, ktorý sa príliš nepresadil v utorňajšom ...

MILÁNO 27. apríla (SITA, AP) - Kormidelník talianskeho prvoligového futbalového klubu AC Miláno Carlo Ancelotti v piatok naznačil, že útočníka Alberta Gilardina, ktorý sa príliš nepresadil v utorňajšom prvom semifinálovom stretnutí Ligy majstrov 2006/07 na Old Trafforde proti Manchestru United (2:3), v budúcotýždňovej odvete pravdepodobne nahradí na hrote Filippo Inzaghi. "Inzaghi je na tom momentálne veľmi dobre, dostal sa už zo svojich problémov s kondíciou a je veľká šanca, že v stredu bude hrať od začiatku," uviedol Ancelotti.

Inzaghi vo svojej bohatej kariére nastrieľal v zápasoch pohárovej Európy až 56 gólov, zatiaľ čo Gilardino sa v 17 stretnutiach LM strelecky presadil len raz. "To o niečom svedčí. Zápasy Ligy majstrov sa od tých ligových dosť líšia. Na hráčov je vyvíjaný oveľa väčší tlak a Gilardino pravdepodobne ešte nemá dostatok skúseností, aby sa s tým dokázal vyrovnať," dodal kouč "rossoneri".


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Na San Sire v základe "rossoneri" asi Filippo Inzaghi