Myslel som, že je to koniec mojej kariéry, hovorí dvojka poloťažkej váhy Oktagonu o ťažkom zranení

Timo Feucht.
Timo Feucht. (Zdroj: Oktagon MMA)
Dávid Lukáč|13. máj 2021 o 15:27

Nemeckého bojovníka v klietke tak skoro neuvidíme.

LIPSKO. Pomaličky sa dostával do formy, keď zrazu prišla nehoda a s ňou spojená ťažká zlomenina nohy, ktorá ho na dlhé mesiace odstaví od tréningu a zápasenia. Reč je o Timovi Feuchtovi (8-1 MMA), aktuálnej dvojke poloťažkej váhy organizácie OKTAGON MMA.

25-ročný nemecký bojovník sa o nešťastnej udalosti rozpovedal na sociálnych sieťach, kde priložil aj snímku nepríjemného zranenia.

„Pred dvoma týždňami som začal znova trénovať a dostávať sa do formy, aby som tento rok mohol nastúpiť do ďalšieho zápasu. Bohužiaľ, mal som však nehodu na motorke, pri ktorej som si zlomil nohu. Keď som svoju nohu videl, tak som si myslel, že je to koniec mojej kariéry.“

„Teraz, pár dní neskôr, som hlavne rád, že som tu, a že som si zlomil len nohu. Som vďačný za to, že tu môžem byť so svojou rodinou, synom a priateľmi. Mohlo sa stať niečo oveľa horšie, takže ďakujem Bohu a môjmu strážnemu anjelovi, že na mňa dali pozor. Ôsmy máj budú moje druhé narodeniny,“ hovorí Feucht, ktorý sa česko-slovenskému publiku predviedol na turnaji Oktagon 14, kde v prvom kole zdolal favorizovaného Američana Jeremyho Kimballa.

Napriek okolnostiam však ostáva naďalej pozitívny a dobré prognózy mu dávajú aj doktori.

„Ďalšie týždne pre mňa budú veľmi náročné, ale nie je to posledný boj, ktorý podstupujem. Ihneď ako to pôjde, tak sa vrátim späť, pretože lekári predpovedajú, že sa noha za nejaký čas vráti do normálu a bude na 100% fungovať. Rozhodne sa teda nevzdávam,“ uzatvára nemecký bojovník.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Myslel som, že je to koniec mojej kariéry, hovorí dvojka poloťažkej váhy Oktagonu o ťažkom zranení