Muay Thai Evening 8 prinesie súboj o majsterku sveta

Vladimír Bilohuščin|10. apr 2017 o 02:00

Diváci sa môžu tešiť na noc bojových športov s medzinárodnou účasťou.

Športový galavečer Muay Thai Evening 8 – Zerex Fight Night, na ktorom budú môcť diváci vidieť zápasy v K1, Muay Thai, MMA a Boxe sa uskutoční 13. Mája v Mestskej Športovej hale v Trenčíne.

Počas galavečera sa v zápasoch predstavia slovenskí zápasníci z klubov Victory Gym Trenčín, Cerberos Gym Nové Mesto, KO Gym Dubnica a iní, ktorých doplnia zápasníci z Čiech, Poľska, Srbska, Rakúska a Talianska! V ringu sa predstavia mená ako Lukáš Mandinec, Jakub Dobiaš, Mário Zábojnik, Miro Tuharský, Michal Rendek a ďalší. K očakávaným zápasom pod pravidlami K1 patria súboje zápasníkov domáceho Victory Gym Trenčín proti súperom z Nového Mesta nad Váhom.

V prvom zápase sa proti sebe postavia Martin Čermák z Victory Gym TN proti skúsenému Andrejovi Morávekovi z Cerberos Gym Nové Mesto nad Váhom. V ďalšom derby sa predstaví domáci Miroslav Trenčiansky, proti ktorému bude stáť tréner a zápasník Cerberosu Gym Nové Mesto nad Váhom, Rasťo Fraňo.

Hlavný zápas večera bude mať na starosti 21-ročná hviezda domáceho klubu a minuloročná majsterka Európy K1 WAKO- Monika Chochlíková, ktorá si zmeria sily o najprestížnejší profesionálny Svetový titul WAKO Pro v K1. Jej súperkou bude aktuálna majsterka sveta Silvia La Notte z Talianska. Tá má na svojom konte takmer 100 zápasov a niekoľko prestížnych titulov.
-50kg, 5x3min, K1, Zápas o Svetový Titul WAKO Pro
Monika Chochlíková (Slovakia) vs Silvia La Notte (Italy)

Predpredaj lístkov v sieti ticketportal je už spustený. VIP stoly sa objednávajú na čísle +421 904 546 728. Všetky potrebné informácie môžete nájsť na facebooku alebo na webových stránkach www.muaythaievening.sk a www.victorygym.sk



Highlight z Muay Thai Evening 7:


Highlight talianky Silvii La Notte:

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Muay Thai Evening 8 prinesie súboj o majsterku sveta