OKTAGON 37: Vlasto Čepo vyhráva ďalším výstavným knokautom

Vlasto Čepo pred podujatím Oktagon 37.
Vlasto Čepo pred podujatím Oktagon 37. (Zdroj: Oktagon MMA)

Po súboji sa Čepo vyjadril aj na rivala Peňáza.

OSTRAVA. Bombardér Vlasto Čepo sa na podujatí Oktagon 37 vrátil do akcie s cieľom zvýšiť počet výhier v MMA na 11.

Aj keď sa už mnoho mesiacov hovorí o súboji Čepo - Peňáz, zasa ostalo iba pri slovných výmenách, keď Peňáz aj tentokrát odmietol so srbským bojovníkom žijjúcim na Slovensku spoločný súboj.

Čepa tak nakoniec vyzval talianský bojovník Giovanni Melillo, ktorý vo svojom poslednom súboji húževnato vzdoroval práve Peňázovi.

Ak by Čepo tento súboj zvládol, iba ťaźko si predstaviť, že v ďašom zápase by nedošlo k dlho očákavanému stretu.

Priebeh zápasu

Prvý dobrý úder prišiel zo strany Taliana, ktorý nachytal Čepa so sklonenými rukami. Zástupca SFG sa ale rýchlo dostal do hry, keď mixoval zdviháky s hákmi.

V tretej minúte prišli neskutočné výmeny, keď najprv Čepo inkasoval a zdalo sa, že je na vratkých nohách. Zástupca SFG sa ale dokázal výborným úderom ľavou rukou vrátiť na koňa a ďalšími tvrdými údermi knokautoval Melilla.

"Podostával som zbytočné údery. Dostal som inštrukcie, nech sa do neho hneď nepúšťam a možno preto som ich dostal. Možno ale, keď by som sa splašil, tak by ma vypol. Trochu mi zazvonilo v hlave, ale nebolo to nič, čo by som už nedostal aj na tréningu," ozrejmil po súboji Čepo.

Samozrejme, reč padla aj na súboj s Peňázom. "Povedali, že nie som jeho úroveň, tak čakám, čo sa stane. Môže sem teraz prísť a dám si ešte jeden zápas." Uvidíme teda, či sa buduci rok súboj Čepo vs Peňáz naozaj uskutoční.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»OKTAGON 37: Vlasto Čepo vyhráva ďalším výstavným knokautom